4.5/5

Bedrijfspand verkopen Apeldoorn

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Overweegt u een bedrijfspand te verkopen in Apeldoorn, zonder dat u een langdurig en onzeker verkooptraject in hoeft te gaan? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en kan u als eindbelegger het beste aanbod garanderen. Dankzij onze werkwijze handelen we snel en bent u verzekerd van zowel vlotte als soepele verkoop van uw bedrijfsmatig vastgoed. Of het nu gaat om loodsen, kantoorpanden, bedrijfshallen of winkelvastgoed. Brownlake doet in elke situatie vrijblijvend een aanbod.  

Via Brownlake uw bedrijfspand verkopen in Apeldoorn

Ongeacht het type bedrijfspand of de staat, kunt u bij ons terecht voor een snel verkooptraject. Zo hebben we als landelijk actieve investeringsmaatschappij op bedrijventerrein Ecofactorij, Osseveld-Oost en Stadhoudersmolen al verkopen mogen realiseren. Wij bieden eigenaren van bedrijfsvastgoed een soepel verkooptraject, waarbij we na taxatie, zorgen voor een aanbod zonder financieringsvoorbehoud. Om het verkooptraject nog sneller te laten verlopen, is een bouwtechnische keuring geen onderdeel van de taxatie. Zo is de verkoop van uw bedrijfspand in Apeldoorn op korte termijn mogelijk. Daarnaast zijn we flexibel in verkoopvoorwaarden en heeft u als verkoper een verscheiden aantal opties.

Taxeren van uw bedrijfspand

Bij het taxeren van uw bedrijfspand in Apeldoorn, bekijken we uw pand aan de hand van verschillende punten. Zo wordt er te allen tijde gekeken naar de onderhoudsstaat en de ligging. Daarnaast wordt ook gekeken naar de kale huur, servicekosten, energielabel, einddatum van de huurovereenkomst en nog een verscheiden aantal andere factoren. De taxatie van uw bedrijfspand kan in vele gevallen op zeer korte termijn worden uitgevoerd, zodat wij over kunnen gaan op het uitbrengen van een bod. In de meeste gevallen kunnen wij al binnen één werkdag op locatie zijn om het desbetreffende pand te taxeren. 

Contact

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u een aanvraag doen voor een vrijblijvende waardebepaling? Neem contact op met Brownlake. We geven u graag een toelichting in een persoonlijk gesprek. Voor een afspraak belt u naar 085 401 3900 of vul de gegevens in van het digitale contactformulier. Onze taxateurs nemen spoedig contact met u op.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod