4.5/5

Bedrijfspand verkopen Amsterdam

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u graag uw bedrijfspand verkopen in Amsterdam? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en garandeert het beste bod op uw bedrijfspand. Als eindbelegger met een divers vastgoedportfolio, kunt u bij ons terecht voor de verkoop van allerlei soorten bedrijfspanden, ongeacht de onderhoudsstaat. Daarbij is het mogelijk om uw bedrijfspand zowel in een verhuurde als in een onverhuurde staat aan te bieden. Neem contact op Brownlake voor een vrijblijvend bod op uw pand.  

Uw bedrijfspand verkopen in Amsterdam? Brownlake doet een bod

Als u een bedrijfspand wilt verkopen op bedrijventerreinen zoals Tradepark Zuid-Oost, Businesspark Osdorp of elders in Amsterdam, dan bent u bij Brownlake aan het juiste adres. Als landelijk opererende beleggingsmaatschappij garanderen we een marktconform bod op elk soort bedrijfsvastgoed in de regio. Zo kunt u uw bedrijfsvastgoed in nieuwstaat aanbieden, maar ook op verouderde panden met achterstallig onderhoud doen wij graag een bod. Na taxatie kunnen wij u direct zekerheid bieden in de vorm van een bod zonder financieringsvoorbehoud, waarbij de bouwtechnisch onderzoek, zoals een funderingsonderzoek, geen onderdeel is van de taxatie. Zo hoeft u nooit een langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan. Daarnaast zijn we als beleggingsmaatschappij flexibel. Zo zijn de meeste voorwaarden bespreekbaar en kunnen wij u veel opties bieden. 

Opstellen van de waardebepaling

Bij het opstellen van de waardebepaling van uw bedrijfspand in Amsterdam, wordt gekeken naar het soort bedrijfspand dat u wenst te verkopen. Zo is het mogelijk om uw bedrijfspand onverhuurd te verkopen, maar ook als uw bedrijfspand op dit moment verhuurd wordt, is dat mogelijk. Om de waarde te bepalen bekijken we voornamelijk de onderhoudsstaat, ligging en energielabel. Als uw pand verhuurd wordt, dan nemen we de huur, type huurder en expiratiedatum van het huurcontract ook mee. Ongeacht het type bedrijfspand dat u wenst te verkopen, streven we naar een waardebepaling binnen één werkdag.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar welk bod wij kunnen doen op uw bedrijfspand in Amsterdam? Laat dan uw gegevens achter voor onze taxateurs of neem direct contact op. Op werkdagen kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op 085 401 3900. We kunnen u snel van dienst zijn.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod