4.5/5

Bedrijfspand verkopen Amstelveen

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand dat u wenst te verkopen in Amstelveen? Brownlake is een landelijk opererende belegger en investeert in divers bedrijfsmatig vastgoed. Zo zijn we als belegger altijd op zoek naar bedrijfsvastgoed voor ons eigen beleggingsportfolio. Ongeacht het type of de staat van uw bedrijfspand, bent u verzekerd van een marktconform bod en een soepel verkooptraject van uw aanvraag tot de overdracht bij de notaris. Benieuwd welk bod wij op uw kantoorpand, bedrijfshal, loods of woonwinkelpand kunnen doen? Neem dan contact op met Brownlake.

Verkoop uw bedrijfspand in Amstelveen direct aan Brownlake

Als u een bedrijfspand heeft staan op Commerce Parc, De Loeten, Legmeer of elders in Amstelveen, dan zijn we als landelijk opererende belegger geïnteresseerd. Als eindbelegger met een langetermijnvisie kunnen wij in alle gevallen zorgen voor het beste bod op uw pand. Aangezien wij uw bedrijfspand volledig uit eigen middelen kunnen aankopen, doen wij een bod zonder enig voorbehoud van financiering, waarbij een bouwtechnische keuring geen onderdeel is van de taxatie. Dat betekent tevens dat wij uw bedrijfspand in Amstelveen volledig kosteloos kunnen aankopen. Zo is er geen sprake van een courtage of een andere provisie. Ook nemen wij notariskosten bij de overdracht voor rekening. Op die manier kunt u een aanzienlijk bedrag besparen.  

De waarde van uw bedrijfspand is snel bepaald

Om de waarde van uw bedrijfspand in Amstelveen te bepalen, bekijken onze taxateurs verschillende factoren. De staat van onderhoud en de ligging van uw pand bepalen voornamelijk de waarde, maar ook energielabel en eventuele servicekosten worden meegenomen. Voor de verkoop van een bedrijfspand in verhuurde staat wordt tevens gekeken naar de huur, type huurder en de einddatum van de huurovereenkomst. Bij Brownlake trachten we naar een vrijblijvende waardebepaling binnen één werkdag.  

Meer informatie? 

Wilt u graag meer informatie omtrent onze werkwijze of wilt u direct weten welk bod wij kunnen doen op uw bedrijfspand in Amstelveen? Neem dan contact op Brownlake. Wij kunnen op korte termijn op locatie zijn voor een opname. We zijn tijdens kantooruren te bereiken op 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl voor een afspraak.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod