4.5/5

Bedrijfspand verkopen Amersfoort

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Uw bedrijfspand verkopen regio Amersfoort? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en doet graag een bod op uw pand. Of het nu gaat om kantoorpanden, logistiek vastgoed, bedrijfshallen of commercieel onroerend goed. Brownlake opereert als eindbelegger met een langetermijnvisie en garandeert het beste bod op uw pand. Daarnaast faciliteren we de gehele verkoop van uw aanvraag tot aan de daadwerkelijk oplevering. Op die manier bent u altijd verzekerd van een fijne verkoop.

Een bedrijfspand verkopen in Amersfoort? Brownlake doet een aanbod

Heeft u een bedrijfspand staan op bedrijventerrein Calveen, De Hoef of elders in Amersfoort? Als investeerder in bedrijfsmatig vastgoed zijn wij geïnteresseerd in elk type bedrijfsmatig vastgoed, ongeacht de staat of de ligging. Zo is het mogelijk uw bedrijfspand in zowel een verhuurde als onverhuurde staat aan te bieden. Daarbij is het niet relevant of het betreffende pand in een nieuwbouwstaat of verouderde staat verkeert. Brownlake zorgt na de taxatie van een marktconform bod zonder enig voorbehoud. Zo kunnen wij u pand in alle gevallen volledig uit eigen middelen aankopen. Van een langdurig en onzeker verkooptraject is daarom ook geen sprake. Door uw bedrijfspand direct te verkopen aan ons, bespaart u ook nog eens flink op makelaarskosten zoals courtage, een vast tarief of een andere provisie.

Opstellen van de waardebepaling

Bij het opstellen van de waardebepaling van uw bedrijfspand is het van belang of het gaat om een pand in verhuurde staat of juist in een onverhuurde staat. In beide situaties kunnen wij een bod uitbrengen, echter, de taxatie verschilt. Zo bekijken we bij een pand in verhuurde staat de kale huur, de huurder en uiteraard de einddatum van de huurovereenkomst. Bij een pand in onverhuurde staat wordt voornamelijk gekeken naar de onderhoudsstaat. de ligging en in vele gevallen het energielabel.

Vrijblijvende aanvraag

Wilt u weten welk bod we kunnen uitbrengen op uw bedrijfspand in Amersfoort? U kunt vandaag nog een vrijblijvende aanvraag doen via Brownlake. Zo is het mogelijk ons te bellen via 085 401 3900 of laat uw gegevens achter via het online formulier.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod