4.5/5

Bedrijfspand verkopen Altena

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Overweegt u uw bedrijfspand te verkopen in Altena of omstreken? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij en geïnteresseerd in elk type bedrijfsvastgoed in de regio. Zo kunt u aan ons bedrijfspanden in verhuurde en onverhuurde staat aanbieden en verzekerd zijn van het beste bod op uw pand. Daarnaast garanderen wij ondernemers en eigenaren van bedrijfsmatig vastgoed een zorgeloos verkooptraject van aanvraag tot de overdracht bij de notaris. Benieuwd naar ons aanbod? Neem dan contact op Brownlake.

Uw bedrijfspand verkopen in Altena aan Brownlake

Of het nu gaat om de verkoop van een bedrijfspand met meerdere gebruiksdoeleinden, of dat het gaat om de verkoop van uw bedrijfshal, loods of horecapand. Brownlake doet in elke situatie een vrijblijvend aanbod. Zo zijn we als landelijk actieve vastgoedmaatschappij tevens actief op bedrijventerreinen zoals Loswal, Rietdijk, aan de Ippelseweg en Bruine Kilhaven I t/m IV. Als u daar een bedrijfspand heeft staan en wilt verkopen, neem dan contact op met Brownlake. We maken graag een afspraak voor een opname en kunnen uw pand in vele gevallen al binnen één werkdag taxeren. Het bod dat wij doen op uw bedrijfspand in Altena is te allen tijde zonder enig financieringsvoorbehoud of bouwkundige keuring. Zo hoeft u via ons nooit een langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan. 

Een spoedige taxatie van uw bedrijfspand

Wilt u weten welk aanbod wijk kunnen doen op uw bedrijfspand in Altena? Doe een vrijblijvende aanvraag via Brownlake. Uw pand kunt u in een zowel verhuurde als onverhuurde staat aanbieden en verzekerd zijn van een spoedige taxatie. We bekijken de ligging van uw pand en de onderhoudsstaat, maar ook worden eventuele servicekosten, kale huur, het type huurder en het energielabel meegenomen in de berekening. Wilt u ingaan op ons aanbod? Dan kunt u rekenen op een vlot verkooptraject, waarvoor u geen enkele makelaars- of notariskosten hoeft te betalen. We trachten in elke situatie binnen één werkdag een bod te doen op uw pand.  

Neem contact op voor meer informatie

Bent u benieuwd naar onze werkwijze of wilt u graag een aanvraag doen? Neem telefonisch contact op of laat uw gegevens achter voor ons. Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod