4.5/5

Bedrijfspand verkopen Alphen aan den Rijn

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Uw bedrijfspand verkopen in Alphen aan den Rijn of omgeving? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie waaraan u elk soort bedrijfsvastgoed kunt verkopen. Wij kunnen uw bedrijfsmatig vastgoed direct aankopen, zonder enig tussenkomst van derden. Zo bent u verzekerd van het beste bod en een soepel verkooptraject van uw bedrijfsmatig vastgoed. Van de verkoop van woonwinkelpanden en bedrijfshallen, tot aan logistiek vastgoed en horecapanden. Binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling ontvangen? Neem telefonisch contact op of laat uw gegevens achter voor onze taxateurs.

Uw bedrijfspand verkopen in Alphen aan den Rijn: Brownlake doet een aanbod 

Heeft u een bedrijfspand gevestigd op Lion’s Gate of Rijnhaven en wilt u het pand op korte termijn verkopen? U kunt uw bedrijfspand dan direct verkopen aan Brownlake. Als beleggingsorganisatie zijn we altijd op zoek naar verschillende soorten bedrijfspanden voor onze eigen vastgoedportfolio. Wij bieden eigenaren van bedrijfsmatig vastgoed een vlot verkooptraject met directe zekerheid. Zo is ons aanbod na waardebepaling zonder enig voorbehoud van financiering of een bouwtechnische keuring. U hoeft daarom nooit een langdurig verkooptraject in te gaan en er zijn geen onzekerheden omtrent ons aanbod. Daarnaast zijn we als beleggingsorganisatie flexibel in de verkoopvoorwaarden. Zo is het mogelijk uw pand zowel direct als uitgesteld op te leveren. Aangezien wij uw bedrijfspand direct kunnen aankopen, zonder tussenkomt van derden, is er geen sprake van makelaars- of notariskosten. 

Opstellen van de waardebepaling

U kunt bij ons terecht voor de verkoop van panden in een verhuurde en onverhuurde staat. Het bepalen van de waarde verschilt, maar voornamelijk de onderhoudsstaat en de ligging zijn belangrijk. Bij een pand in verhuurde staat wordt tevens nog de kale huur, type huurder en einddatum van het huurcontract. Ongeacht het type bedrijfspand dat u wenst te verkopen in Almere, streven we naar een waardebepaling binnen één werkdag. 

Contact opnemen

Wilt u uw bedrijfspand verkopen in Almere en een vrijblijvende taxatie aanvragen? Laat uw gegevens achter of neem telefonisch contact op met Brownlake. Op uw bedrijfspand in Almere of omstreken doen we graag een aanbod. Bel ons tijdens kantooruren op 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod