4.5/5

Bedrijfspand verkopen Almere

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Overweegt u een bedrijfspand te verkopen in of rondom Almere? Brownlake is een landelijk opererende investeerder en geïnteresseerd in elk soort bedrijfsmatig vastgoed. Van kantoorpanden en bedrijfshallen, tot logistiek vastgoed en commercieel onroerend goed. Brownlake kan als eindbelegger een marktconform bod doen op elk type pand. Zo zijn we altijd op zoek naar bedrijfspanden voor onze eigen vastgoedportefeuille. Bent u benieuwd welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfspand in Almere? Neem contact op of laat uw gegevens achter middels het online formulier.

Bedrijfspand verkopen in Schiedam? Brownlake doet een bod

Bij Brownlake kunt u terecht voor de verkoop van uw bedrijfsmatig vastgoed in alle staten. Zo is het mogelijk om uw pand in een verouderde staat aan te bieden, maar ook als uw pand volledig gerenoveerd is of in een nieuwstaat verkeert, kunt u bij ons terecht. Bij het vaststellen van de waarde, zorgen wij voor een marktconform bod zonder enig voorbehoud. Wij kunnen uw bedrijfsvastgoed volledig uit eigen middelen aankopen. Daarom is ons bod ook te allen tijde zonder enig financieringsvoorbehoud.  Als u een bedrijfspand wilt verkopen op bedrijventerreinen zoals Ondernemersplein, De Steiger of elders in Almere, dan is Brownlake de aangewezen partij waaraan u uw pand kunt verkopen. Zo hoeft u voor een verkoop aan ons geen makelaars- en/of notariskosten af te dragen. U kunt daarom ook aanzienlijk besparen op deze normaal gesproken bijkomende kostenposten.

Vrijblijvende taxatie

Wilt u een bedrijfspand verkopen in Almere? Dan kunt u geheel kosteloos een aanvraag doen voor een bod op uw pand. Het taxeren van uw bedrijfspand is vrijblijvend en kunnen wij op korte termijn realiseren. Het is mogelijk om uw pand in een zowel verhuurde als onverhuurde staat aan te bieden. Daarbij bekijken we verschillende factoren om zo te komen tot een marktconform bod. Zo bekijken we de onderhoudsstaat, ligging en bijvoorbeeld het energielabel bij een pand in onverhuurde staat. Bij een pand in verhuurde staat wordt ook de kale huur, servicekosten, type huurder en einddatum huurcontract meegenomen.      

Contact

Wilt u weten welk bod wij kunnen op uw bedrijfspand in Almere? Neem dan contact op. Een aanvraag kunt u telefonisch doen via 085 401 3900 of vul de gegevens in van het online contactformulier.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod