4.5/5

Bedrijfspand verkopen Almelo

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u graag een bedrijfspand verkopen in of rond Almelo? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie en is gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurde als onverhuurde bedrijfspanden. Als eindbelegger met een lange beleggingshorizon kunnen wij in alle gevallen een marktconform bod doen op uw bedrijfsvastgoed. Zo zijn we als beleggingsorganisatie actief op zoek naar bedrijfsmatig vastgoed voor onze eigen vastgoedportefeuille. Zo doen we graag een bod op kantoorpanden, bedrijfshallen, horecapanden en logistiek vastgoed, maar ook als u ander bedrijfsmatig vastgoed wenst te verkopen, kunt u bij ons terecht voor een zowel snelle als soepele verkoop.

Uw bedrijfspand in Almelo verkopen aan Brownlake

Als u een bedrijfspand in Almelo wilt verkopen op bedrijventerreinen zoals Bedrijvenpark Twente, Schelfhorst of aan de Industrieweg, dan kunt u direct een bod krijgen van Brownlake. Als betrouwbare verkooppartner van vele ondernemers en eigenaren van bedrijfsmatig vastgoed, zorgen we voor een vlot verkooptraject zonder onzekerheden. Zo is ons aanbod in alle gevallen zonder enig financieringsvoorbehoud en is een bouwtechnisch onderzoek geen onderdeel van de taxatie. Op die manier hoeft u nooit een langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan en weet u precies wat u kunt ontvangen voor uw pand. Voor een directe verkoop aan ons, hoeft u geen enkele makelaars- en notariskosten af te dragen. Daarnaast zijn we als beleggingsorganisatie flexibel en zijn veel voorwaarden bespreekbaar.   

Waardebepaling van uw bedrijfspand     

Om de waarde van uw bedrijfspand in Almelo vlot te bepalen, bekijken we verschillende factoren. Als beleggingsmaatschappij zijn we geïnteresseerd in allerlei soorten bedrijfsvastgoed. Zo is het mogelijk uw pand in een verhuurde staat aan te bieden, maar ook op onverhuurde panden doen we een bod. Bij het opstellen van de waardebepaling bekijken we voornamelijk de onderhoudsstaat, de ligging en energielabel. Daarnaast wordt bij een pand in verhuurde staat ook de kale huur, type huurders en de expiratiedatum van de huurovereenkomst meegenomen in de berekening.     

Meer informatie

Overweegt u uw bedrijfspand te verkopen in Almelo? U kunt vrijblijvend een aanvraag doen voor een bod op uw pand. We plannen graag een afspraak in voor een opname en zorgen voor een snelle waardebepaling. Maak een afspraak en bel naar 085 401 3900 of laat uw gegevens achter.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod