4.5/5

Bedrijfspand verkopen Alkmaar

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u een bedrijfspand verkopen in Alkmaar? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij waaraan u direct uw bedrijfspand kunt verkopen. Zo doen we een aanbod op elk type bedrijfspand, ongeacht de staat of locatie. Of het nu gaat om een verhuurd of onverhuurd bedrijfspand. Als eindbelegger kunnen we in alle gevallen een marktconform bod uitbrengen op uw pand. Heeft u een bedrijfshal, kantoorpand, magazijn of horecapand dat u wenst te verkopen in of rond Alkmaar? Neem contact op of laat uw gegevens achter.

Waarom uw bedrijfspand verkopen aan Brownlake? 

Wilt u een bedrijfspand verkopen gelegen op bedrijventerrein De Hoef, Overdie, Boekelermeer, Het Rak of De Nollen? Als investeringsmaatschappij doen we na taxatie graag een aanbod op uw pand, zonder enig voorbehoud van financiering of een bouwtechnische keuring. Als verkopende partij heeft u daardoor direct zekerheid en hoeft u nooit een langdurig verkooptraject in te gaan. Uw bedrijfsmatig vastgoed wordt volledig uit eigen middelen aangekocht voor onze vastgoedportefeuille. Van makelaarskosten zoals een courtage, vast tarief of een andere provisie is geen sprake. Zo kunt u aanzienlijk besparen op deze normaal gesproken bijkomende kostenposten. Daarnaast kunnen wij als investeringsmaatschappij flexibel zijn in verkoopvoorwaarden zoals opleveringsdatum en alle overige verkoopwaarden.  

Vrijblijvende waardebepaling

Om uw bedrijfspand in Alkmaar vlot te taxeren, bekijken onze taxateurs een verscheiden aantal factoren. U kunt uw bedrijfsmatig vastgoed in een zowel verhuurde als onverhuurde staat aanbieden. Gaat het om een verhuurd bedrijfspand? Dan bekijken we voornamelijk de onderhoudsstaat, locatie, kale huur en de einddatum van de huurovereenkomst. Daarnaast kan er ook worden gekeken naar het type huurder en het huidige energielabel. Wat voor bedrijfspand u ook wenst te verkopen. Brownlake tracht binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling te geven. 

Neem contact op

Overweegt u uw bedrijfspand te verkopen in Alkmaar? Neem dan contact met Brownlake. U kunt zowel telefonisch als via het online contactformulier een aanvraag doen. Een aanvraag is vrijblijvend en bovendien geheel kosteloos. Bel ons tijdens kantooruren op 085 401 3900 of stuur een mail met uw vraag naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod