4.5/5

Bedrijfspand in Zwolle te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfspand in Zwolle te koop gezet, maar tot op heden nog geen koper kunnen vinden? U kunt uw pand direct aan Brownlake verkopen. Als landelijk gespecialiseerd aankoper van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsvastgoed garanderen wij ongeacht de onderhoudsstaat het beste aanbod op uw pand. Daarnaast kunt u bij een verkoop aan Brownlake altijd rekenen op een soepel verkooptraject. Van de verkoop van kantoorpanden en logistiek vastgoed tot de overname van transformatieobjecten of beleggingspanden. Brownlake brengt in elke situatie een vrijblijvend aanbod uit.

Een bedrijfspand te koop in Zwolle? Brownlake doet graag een bod

Als landelijk opererende investeerder zien wij het belang van een goed aanbod en verkoop aan een betrouwbare koper. Daarom brengen wij u te allen tijde een aanbod zonder enig voorbehoud van financiering of bouwtechnische keuring. Zo verloopt een verkoop aan ons vlot en heeft u geen onzekerheden. Zo ook op bedrijventerrein Hessenpoort, Marslanden, De Vrolijkheid of Voorst zijn wij actief en kunt u ons vrijblijvend contacteren voor een aanbod. We bekijken uw pand op korte termijn en zorgen voor een waardebepaling binnen één werkdag. Bij akkoord bent u verzekerd van een ontzorgd verkooptraject en betaalt u geen enkele bijkomende kosten zoals makelaars- en notariskosten.

Waarom uw bedrijfspand verkopen Brownlake?

Een verkoop aan Brownlake betekent: direct het beste bod op uw pand, uitstekende verkoopvoorwaarden en een zorgeloos verkooptraject waarin alle afspraken worden nagekomen. Dat is waarom vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed al kozen voor Brownlake en met een bewezen trackrecord laten wij keer op keer een succesvolle verkoop zien. Dankzij onze lokale marktkennis bent u verzekerd van een soepele verkoop waarbij we snel kunnen schakelen in het gehele proces. Van de bezichtiging van uw pand, tot de overdracht bij de notaris en alles ertussen in. 

Waarde van uw pand bepalen

Om de waarde van uw pand te bepalen, bekijken onze taxateurs een verscheiden aantal factoren. U kunt bij Brownlake uw pand zowel verhuurd als onverhuurd aanbieden. We kijken in alle gevallen naar de staat van onderhoud, de ligging en bij divers bedrijfsvastgoed ook naar de grond en servicekosten. Bij een pand in verhuurde staat wordt naast enkele pandgegevens ook gekeken naar de huur, einddatum van het huurcontract en type huurder.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod