4.5/5

Bedrijfspand in Zutphen te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct een uitstekend aanbod op uw bedrijfspand te koop in Zutphen? Brownlake is een landelijk opererende investeerder waaraan u direct uw bedrijfspand kunt verkopen. U kunt uw bedrijfspand zowel verhuurd als onverhuurd aanbieden. In iedere situatie kan Brownlake binnen één werkdag een vrijblijvend aanbod garanderen. Heeft u een kantoorpand, bedrijfshal, transformatieobject of een loods dat u wenst te verkopen? U kunt het pand in elke staat van onderhoud aanbieden en bent verzekerd van vrijblijvend aanbod van Brownlake.  

Direct een bod op uw bedrijfspand te koop in Zutphen

Bij Brownlake kunt u voor elk type bedrijfsvastgoed een vrijblijvend aanbod ontvangen. Zo zijn wij actief op bedrijventerreinen zoals De Mars, Revelhorst en Warnsveld, maar ook als uw bedrijfspand elders gevestigd is, zijn wij geïnteresseerd in een overname. We bekijken altijd de mogelijkheden en potentie van het pand en garanderen een aanbod binnen één werkdag. Het aanbod dat wij uitbrengen is te allen tijde vrij van financiering en een bouwtechnische keuring is geen onderdeel van een taxatie. U bent dus verzekerd van een vlot en zeker verkooptraject waarbij u flink kunt besparen op bijkomende kostenposten zoals makelaars- en notariskosten. Bij een directe verkoop aan ons is er namelijk geen sprake van provisie, courtage of een vast tarief. 

Waarom kiezen voor Brownlake? 

Aanbieders van bedrijfs onroerend goed kiezen voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn de uitstekende verkoopvoorwaarden. Naast het beste aanbod garanderen wij een vlot verkooptraject waarbij de gemaakte afspraken hoog in ons vaandel staan. Dankzij onze lokale marktkennis hebben dan ook vele verkopers van bedrijfsvastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare investeerder. Wat voor pand u ook wenst te verkopen, Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject van aanvraag tot overdracht bij de notaris.  

Taxeren van uw bedrijfsmatig vastgoed

Na uw aanvraag zorgen onze bekwame taxateurs voor een opname van uw pand. We taxeren uw bedrijfspand op een verscheiden aantal factoren. Als u uw bedrijfspand te koop in Zutphen in een verhuurde staat wilt aanbieden, dan bekijken wij naast pandgegevens ook de kale huur, type huurder en de einddatum van de huurovereenkomst. Bij een pand vrij van huur is de staat van onderhoud, de ligging van het pand en het type energielabel vooral van belang. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfsvastgoed in Zutphen? Laat uw gegevens achter of neem telefonisch contact op met 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod