4.5/5

Bedrijfspand in Zoetermeer te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Uw bedrijfspand te koop in Zoetermeer direct verkopen zonder tussenkomst van derden? Brownlake is landelijk opererende investeringsmaatschappij die uw bedrijfsmatig vastgoed direct uit eigen middelen kan aankopen. We hebben ons gespecialiseerd op het aankopen van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsvastgoed. Aangezien wij tevens als eindbelegger fungeren, beschikken wij over een langetermijnvisie. Zo bent u verzekerd van het beste aanbod op uw pand en verzorgen we het gehele verkooptraject van aanvraag tot de overdracht. 

Een bedrijfspand te koop in Zoetermeer? Ontvang een bod binnen één werkdag

Als u een bedrijfspand te koop heeft staan op bedrijventerrein Hoornerhage, Lansinghage, Dutch Innovation Park of elders in Zoetermeer, neem dan contact op met Brownlake of laat uw gegevens achter middels het online formulier. We kunnen uw pand snel taxeren en binnen één werkdag een aanbod doen. Zo bieden wij te allen tijde zonder enig financieringsvoorbehoud zodat u direct zekerheid heeft. Ongeacht het type pand of de staat van onderhoud, zorgt Brownlake voor een vrijblijvend bod. Daarnaast hoeft u geen makelaars- en notariskosten afdragen. 

Waarom kiezen voor investeringsmaatschappij Brownlake

Veel verkopers kozen al voor Brownlake voor de verkoop van hun bedrijfsmatig vastgoed, omdat zij verzekerd zijn van het beste aanbod en uitstekende verkoopvoorwaarden. Daarnaast bieden wij in alle gevallen een vlot verkooptraject waarin transparantie en communicatie centraal staat. Met een bewezen trackrecord en goede lokale marktkennis hebben veel verkopers van bedrijfsvastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare partner. We hebben het vermogen om snel te schakelen en kunnen u daarom altijd snel van dienst zijn. Wat voor pand u ook wenst te verkopen, ons doel is uw bedrijfspand succesvol te verkopen.

Waarderen van uw bedrijfs onroerend goed in Zoetermeer

Bij het waarderen van uw bedrijfs onroerend goed in Zoetermeer of omstreken, bekijken onze taxateurs in alle gevallen de ligging van het pand, staat van onderhoud en het type energielabel. Daarnaast wordt er bij beleggingspanden ook gekeken naar de grond en eventuele servicekosten. Panden in verhuurde staat kunt u ook aanbieden en worden naast de bovengenoemde taxatiepunten tevens gewaardeerd op basis van de kale huur, het type huurder en de expiratiedatum van de huurovereenkomst.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod