4.5/5

Bedrijfspand in Zeist te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfspand in Zeist te koop gezet? U kunt direct een aanbod krijgen van Brownlake. Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij waaraan u elk type bedrijfsvastgoed in alle staten van onderhoud, kunt verkopen. We verzekeren u van een uitstekend aanbod en zorgen voor een soepel verkooptraject. Van een bedrijfspand met meerdere gebruiksdoelen tot de verkoop van logistiek vastgoed, bedrijfshallen of horecapanden. Wij brengen in elke situatie een vrijblijvend aanbod uit.

Een bod op elk type bedrijfspand in Zeist 

Ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen, is Brownlake geïnteresseerd in een overname. Zo zijn wij actief op bedrijventerrein Seyst, Den Dolder en Dijnselburg, maar ook elders in Zeist komen wij graag langs voor een opname. Wij kunnen op korte termijn uw bedrijfsvastgoed taxeren en binnen één werkdag een aanbod garanderen. Ons aanbod is zonder financieringsvoorbehoud en is vrij van bouwkundige keuringen zoals een funderingsonderzoek. Zo hoeft u nooit een langdurig en onzeker verkooptraject in als u kiest voor een directe verkoop aan ons. Bijkomend voordeel is dat u geen kosten kwijt bent aan makelaars- en notariskosten.

Waarom kiest u voor Brownlake?

Verkopers van bedrijfsvastgoed in Nederland kiezen voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn de beste verkoopvoorwaarden en een soepel, maar vlot verkooptraject. Al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed hebben Brownlake al gevonden als betrouwbare partner. We onderscheiden ons met een bewezen trackrecord en het vermogen om snel te kunnen schakelen in het gehele proces. Van een opname tot het uitbrengen van een bod. Vervolgens ontzorgen we het verkooptraject tot aan de oplevering en zorgen we voor een soepele afwikkeling. 

De waarde van uw bedrijfspand bepalen

Uw bedrijfspand kunt u zowel verhuurd als onverhuurd aanbieden. Aan de hand van diverse factoren kunnen wij uw pand vrij snel taxeren. We streven ernaar om binnen één werkdag een waardebepaling te geven. Bij het opstellen van de waardebepaling is in alle gevallen de staat van onderhoud en de ligging van het pand van belang. Daarnaast bepalen, indien van toepassing, ook de kale huur, servicekosten, type energielabel en de expiratiedatum van de huurovereenkomst de waarde van uw pand.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod