4.5/5

Bedrijfspand in Zaanstad te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand in Zaanstad te koop gezet en wenst u een overname op korte termijn? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en doet graag een bod op uw pand. Wij kunnen u gegarandeerd het beste aanbod doen en zorgen voor een vlot verkooptraject zonder onzekerheden. Of het nu gaat om kantoorpanden, logistiek vastgoed, loodsen of woonwinkelpanden. Brownlake brengt voor iedere situatie een vrijblijvend aanbod uit. 

Uw bedrijfspand te koop in Zaanstad verkopen aan Brownlake

Zo ook op uw bedrijfspand op bedrijventerrein Westerspoor-Zuid, HoogTij of de Achtersluispolder, brengt Brownlake een vrijblijvend aanbod uit. Zo bieden wij te allen tijde financieringsvrij en is een bouwkundige keuring niet noodzakelijk. Er zijn dus geen onzekerheden en daarnaast bespaart u flink op bijkomende kosten. Bij een regulier verkooptraject moet u in de meeste gevallen een provisie zoals een courtage afdragen. Daarnaast zijn er andere kosten zoals notariskosten. Bij Brownlake hoeft u deze kosten niet af te dragen. Daarnaast zijn wij ook flexibel omtrent verkoopvoorwaarden zoals de leveringsdatum en overige verkoopvoorwaarden. Heeft u een bedrijfspand te koop in Zaanstad? Twijfel dan niet om contact op te nemen, want wij kunnen u snel van dienst zijn.

Waarom een verkoop aan Brownlake?

Wat voor type bedrijfsmatig vastgoed u ook te koop heeft staan in Zaanstad of elders, u bent verzekerd van het beste aanbod, uitstekende verkoopvoorwaarden en zorgeloos traject waarin afspraken te allen tijde worden nagekomen. Met een bijzonder trackrecord en goede lokale marktkennis kunnen wij elk type bedrijfsvastgoed spoedig opnemen, taxeren en zodoende een vrijblijvend aanbod uitbrengen. Bij akkoord verzorgen wij het gehele verkooptraject tot aan de overdracht bij de notaris. We zijn pas tevreden als uw pand succesvol is verkocht.

Taxatie van uw pand

Na het ontvangen van uw aanvraag, neemt een taxateur van Brownlake spoedig contact met u op. We bespreken graag het betreffende pand en maken een afspraak voor een opname op locatie. Op basis van de staat van onderhoud, de ligging van het pand en diverse andere factoren zoals type energielabel, servicekosten, kale huur, type huurder en de einddatum van een huurovereenkomst, kunnen wij uw pand snel taxeren. We trachten om binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling te realiseren.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod