4.5/5

Bedrijfspand in Woerden te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand in Woerden te koop? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie en gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurd als leegstand bedrijfsvastgoed. U kunt bij ons elk type bedrijfspand in alle staten van onderhoud aanbieden. Bij akkoord op ons aanbod, bent u verzekerd van een zorgeloos verkooptraject, zonder enige onzekerheden. Of het nu gaat om verouderde panden met achterstallig onderhoud, bedrijfshallen, logistiek vastgoed, bouwgrond of loodsen. Brownlake is geïnteresseerd in een afname en zorgt voor een soepele afwikkeling.

Een bedrijfspand te koop in Woerden? Brownlake doet graag een aanbod

Brownlake opereert landelijk en is tevens actief op bedrijventerrein Polanen, Barwoutswaarder, Honthorst en uiteraard ook elders in Woerden. We bekijken graag uw pand en brengen vrijblijvend een aanbod uit. Bij Brownlake kijken we naar de mogelijkheden en na een afname zorgen wij voor renovatie of een transformatie. Als u akkoord gaat met ons aanbod, kan de verkoop op zeer korte termijn worden gerealiseerd. Wij bieden te allen tijde een zowel financieringsvrij als bouwtechnisch keuringvrij aanbod. Daarnaast kunt u flexibiliteit in alle verkoopvoorwaarden van ons verwachten. U kunt na akkoord uw bedrijfspand zowel direct als uitgesteld opleveren en het is tevens mogelijk om het betreffende pand op een later tijdstip terug te leasen. 

Waarom uw bedrijfsvastgoed verkopen aan Brownlake?

Ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen, garandeert Brownlake de beste verkoopvoorwaarden, een uitstekend aanbod en een verzorgd verkooptraject. Al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kozen daarom al voor ons. Zo ook in Woerden hebben al vele aankopen mogen realiseren. Met onze expertise en ervaring kunnen wij snel schakelen in het proces en zijn pas tevreden met de succesvolle verkoop van uw pand. 

Opstellen van de waardebepaling

Benieuwd naar de waarde van uw bedrijfspand te koop in Woerden? Laat uw gegevens achter zodat een taxateur spoedig contact met u kan opnemen. We maken snel een afspraak voor een opname en kunnen uw pand in alle gevallen snel taxeren. Zo bekijken wij bij een pand in een verhuurde staat de kale huur, type huurder en tevens de expiratiedatum van de huurdersovereenkomst. Een pand dat vrij van huur is, wordt voornamelijk getaxeerd op de onderhoudsstaat, de ligging, type energielabel en eventuele servicekosten.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod