4.5/5

Bedrijfspand in Westland te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfspand in Westland te koop? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij waaraan u direct elk type bedrijfsmatig vastgoed in alle staten kunt verkopen. We garanderen als eindbelegger altijd een aantrekkelijk aanbod en een zorgeloos verkooptraject. Van bedrijfshallen of horecapanden tot de verkoop van zorgvastgoed of loodsen. In alle gevallen brengt Brownlake een vrijblijvend aanbod uit.

Een aanbod op uw bedrijfspand te koop in Westland

Heeft u een bedrijfspand staan op ABC Westland, Poortcamp of Coldenhove op Honderdland? Dan kunt u bij Brownlake een vrijblijvend aanbod ontvangen. Ook als u op bedrijventerrein Transportcentrum of elders in Westland een bedrijfspand te koop heeft staan, kunt u een bod ontvangen. Een verkoop aan Brownlake kan vlot lopen. Zo bieden wij u te allen tijde een bod zonder voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring. Op die manier hoeft u als verkopende partij geen langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan en is de verkoop geheel kosteloos. Zo kunt u op bijkomende kosten zoals makelaars- en notariskosten aanzienlijk besparen.

Waarom verkopen aan Brownlake?

Wat voor type bedrijfsvastgoed u ook wenst te verkopen, u kunt uw pand zowel leegstaand als verhuurd of onverhuurd aanbieden. Wij verzekeren u van het beste bod, uitstekende verkoopvoorwaarden en een soepele afwikkeling. Zo hebben wij al vele aankopen mogen realiseren en zodoende een succesvol trackrecord opgebouwd. We kunnen snel schakelen in het verkooptraject. Van een afspraak voor een opname, tot aan het uitbrengen van een bod. Daarnaast verzorgen wij het gehele traject tot aan de overdracht bij de notaris. Zo zijn beide partijen verzekerd van een succesvolle verkoop. 

Waarde van uw bedrijfspand bepalen

Bent u benieuwd naar de waarde van uw pand en wilt u binnen één werkdag een vrijblijvend bod ontvangen? U kunt vandaag nog een aanvraag doen middels ons online formulier. Na het ontvangen van uw aanvraag nemen we graag contact met u op om enkele pandgegevens te bespreken. Daarnaast maken we graag een afspraak voor een korte opname. We taxeren het betreffende pand voornamelijk op de staat van onderhoud en de ligging, maar ook het type energielabel, huurkosten, huidige huurder en einddatum van een huurovereenkomst worden indien van toepassing meegenomen.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod