4.5/5

Bedrijfspand in Westerkwartier te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfspand in Westerkwartier te koop, maar heeft u tot op heden nog geen koper kunnen vinden. Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en doet graag een bod op uw pand. We zijn gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurd als onverhuurd bedrijfsvastgoed. Zo kunt u tevens beleggingspanden, bedrijfshallen, logistiek vastgoed of ander soort vastgoed in alle staten aanbieden en bent u verzekerd van een soepele verkoop. 

Bedrijfspand te koop in Westerkwartier? Brownlake doet graag een bod

Als u een bedrijfspand te koop heeft staan op Leeksterveld, De Hoek, Diepswal of een ander bedrijventerrein gevestigd in het Westerkwartier, neem dan contact op met Brownlake. We maken graag een afspraak voor een taxatie en kunnen u binnen één werkdag een vrijblijvend bod uitbrengen. Om zekerheid voorop te stellen, brengen wij te allen tijde een bod uit zonder financieringsvoorbehoud. Daarnaast is een bouwtechnische keuring geen onderdeel van onze taxatie. Bij akkoord ontzorgen wij het gehele verkooptraject en zijn wij tevens flexibel in verkoopvoorwaarden. Zo is het mogelijk om uw pand zowel direct als uitgesteld te leveren. 

Kies voor Brownlake

Direct het beste aanbod, uitstekende verkoopvoorwaarden en een soepel lopend verkooptraject van aanvraag tot overdracht? Dan bent u bij Brownlake aan het juiste adres. Al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed hebben ons gevonden als betrouwbare aankoper en zo ook in het Westerkwartier. Met onze bewezen trackrecord en lokale marktkennis kunnen wij snel schakelen in het gehele verkoopproces. Van een opname van een bedrijfspand, tot het uitbrengen van een bod. Daarna verzorgen wij het gehele traject tot aan de daadwerkelijke oplevering. Benieuwd naar onze waardebepaling? U kunt vandaag nog een aanvraag doen.

Opstellen van de waardebepaling

Wij taxeren uw bedrijfspand op basis van een verscheiden aantal factoren. Zo is van belang of het pand vrij van huur of in een verhuurde staat verkeert. Beide kunt u direct aan ons verkopen, maar wordt wel anders getaxeerd. Zo bekijken we in beide gevallen uiteraard naar de staat, maar ook naar de ligging en het type energielabel. Daarnaast worden ook servicekosten, kale huur, type huurder en de einddatum van een huurovereenkomst meegenomen bij het opstellen van de waardebepaling.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod