4.5/5

Bedrijfspand in West Betuwe te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct het beste aanbod op uw bedrijfspand te koop in West Betuwe? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij waaraan u direct elk type bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Zo kunt u uw pand in alle staten van onderhoud aanbieden en bent u verzekerd van vrijblijvend aanbod. Als gespecialiseerd aankoper van zowel leegstaand en verhuurd vastgoed, bent u verzekerd van een soepele afwikkeling. 

Waarom kiezen voor Brownlake? 

Wij garanderen verkopers van bedrijfsmatig te allen tijde het beste aanbod op de markt, uitstekende en tevens flexibele verkoopvoorwaarden. Daarnaast ontzorgen wij het gehele verkooptraject van het eerste contact tot aan de overdracht bij de notaris. Zo ook in de West Betuwe hebben vele verkopers van bedrijfsvastgoed Brownlake al gevonden als betrouwbare verkooppartner. Met onze lokale marktkennis kunnen wij altijd snel schakelen in het proces. Van het bezichtigen van bedrijfsmatig vastgoed, tot het uitbrengen van biedingen. Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject en streeft naar een succesvolle verkoop.

Een bod op uw bedrijfspand te koop in West Betuwe

Ongeacht het type bedrijfspand dat u te koop heeft staan in West Betuwe, kunt u bij Brownlake te allen tijde een vrijblijvend aanbod ontvangen. Heeft u een bedrijfspand te koop op de bedrijventerreinen van Hooge Weide of op Slimwei, Waardenburg of elders? We maken graag een afspraak voor een opname en kunnen uw pand in de meeste gevallen binnen 24 uur taxeren. Het aanbod dat wij uitbrengen is zonder enig voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring. Zo heeft u als verkopende partij direct zekerheid en is er geen sprake van een langdurig verkooptraject. Daarnaast zijn wij flexibel in leveringsdatum en bieden wij tevens leaseback mogelijkheden. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfspand te koop in Weert? Maak een afspraak en laat Brownlake uw pand taxeren. 

Uw bedrijfsmatig vastgoed taxeren

Na uw aanvraag zorgt een taxateur van Brownlake voor een vlotte taxatie. Op basis van de staat van het betreffende pand, de ligging, maar ook het type energielabel is van belang. Daarnaast bekijken wij bij een pand in verhuurde staat tevens de huur, expiratiedatum van het huurcontract en het type huurder. In alle gevallen kunnen wij uw pand binnen één werkdag taxeren en bent u verzekerd van een vrijblijvend aanbod.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod