4.5/5

Bedrijfspand in Weert te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand te koop in Weert? Brownlake is landelijk opererende beleggingsorganisatie die direct een bod doet op uw pand. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van elk type bedrijfsvastgoed, ongeacht de staat van onderhoud. Omdat wij tevens als eindbelegger opereren, beschikken wij over een langetermijnvisie. Daarom bent u altijd verzekerd van een uitstekend aanbod op uw pand. Daarnaast garanderen wij een soepele verkoop, zonder onzekerheden. 

Waarom Brownlake? 

Verkopers van bedrijfsvastgoed kiezen voor Brownlake vanwege onze uitstekende verkoopvoorwaarden, flexibiliteit en een volledig ontzorgd verkooptraject van aanvraag tot overdracht. Daarnaast bieden wij simpelweg te allen tijde marktconform en hebben veel lokale marktkennis. Zo ook in Weert hebben vele verkopers van bedrijfsvastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. Door onze lange ervaring en vergaarde kennis, kunnen wij snel schakelen in het gehele proces. Van het opnemen van een pand, tot het uitbrengen van een bod. Brownlake verzorgt de gehele verkoop tot aan de oplevering en is pas tevreden met een succesvolle verkoop. 

Ontvang een aanbod op uw bedrijfspand te koop in Weert

Bij Brownlake kunt u te allen tijde rekenen op een aantrekkelijk en tevens financieringsvrij aanbod. Wij kunnen uw pand in alle gevallen uit eigen middelen aankopen. Zo bent u verzekerd van ons aanbod en zijn er geen onzekerheden omtrent financiering. Daarnaast hoeft het betreffende pand geen bouwtechnische keuring te ondergaan. Dat scheelt uiteraard tijd, maar ook geld. Heeft u een bedrijfspand te koop staan op de diverse bedrijventerreinen van Kanaalzone of Kampershoek, Centrum Noord, De Kempen of elders in Weert? Neem contact op Brownlake en ontvang op korte termijn een aanbod van onze taxateurs.

Waardebepaling van uw bedrijfspand

U kunt voor elk type bedrijfspand in zowel een verhuurde als onverhuurde staat een waardebepaling van Brownlake ontvangen. Na uw aanvraag gaan onze taxateurs spoedig aan de slag met het opstellen van de waardebepaling. Daarbij kijken we naar een tal aan factoren. Zo is de staat van onderhoud en de ligging in alle gevallen relevant, maar ook de kale huur, type huurder en de einddatum van het huurcontract nemen wij mee in de waardebepaling.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod