4.5/5

Bedrijfspand in Waalwijk te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct uw bedrijfspand te koop in Waalwijk verkopen? Brownlake is landelijk opererende investeringsmaatschappij waaraan u elk type bedrijfsvastgoed kunt aanbieden. Aangezien wij tevens als eindbelegger fungeren, bent u verzekerd van het beste bod op uw pand. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een zo soepel mogelijk verkooptraject, zonder onzekerheden. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal, horecapand, loods of ander type vastgoed. Laat uw gegevens achter voor vrijblijvend aanbod. 

Verkoop aan Brownlake

Verkopers van bedrijfs onroerend goed kiezen voor Brownlake omdat zij verzekerd zijn van het beste bod, uitstekende verkoopvoorwaarden en een verkooptraject waarbij afspraken te allen tijde worden nagekomen. Dankzij onze lokale marktkennis en bewezen trackrecord hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare aankoper. Met onze expertise en ervaring kunnen wij snel schakelen in het verkoopproces. Van het bezichtigen van een bedrijfspand, tot het uitbrengen van een bod. Vervolgens ontzorgen wij het gehele verkooptraject tot aan de daadwerkelijk oplevering. Zo bent u in alle gevallen verzekerd van een succesvolle verkoop.

Een bod op elk type bedrijfspand te koop in Waalwijk

Ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen, bent u verzekerd van een uitstekend aanbod. We zijn altijd actief op zoek naar bedrijfsmatig vastgoed voor onze eigen beleggingsportfolio. Zo kunt u altijd een vrijblijvend aanbod ontvangen op uw bedrijfspand gevestigd op Haven Zeven/Acht of Zanddonk, maar ook elders in Waalwijk of omstreken zijn wij actief. Wij bieden te allen tijde zonder financieringsvoorbehoud, zodat er geen onzekerheden zijn omtrent ons aanbod. Dat geeft u zekerheid en een bijkomend voordeel is dat u geen langdurig verkooptraject in hoeft te gaan. Daarnaast is er geen sprake van makelaars- en notariskosten. Zo kunt u ten opzichte van een regulier verkooptraject een flink bedrag besparen. 

Taxeren van uw bedrijfspand 

Bij Brownlake kunt u uw pand zowel verhuurd als onverhuurd aanbieden. In beide gevallen zorgen wij voor een spoedige taxatie en een bod binnen één werkdag. Om uw bedrijfspand grondig te kunnen taxeren, bekijken wij een verscheiden aantal factoren. Naast diverse pandgegevens wordt er gekeken naar de staat en de ligging van het pand. Bij een pand in verhuurde staat wordt de kale huur, type huurder en de expiratiedatum van de huurovereenkomst tevens meegenomen in de berekening. 

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod