4.5/5

Bedrijfspand in Vlaardingen te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand te koop in Vlaardingen? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij doet graag een bod op uw pand. Wij bieden op elk type bedrijfsvastgoed, ongeacht de onderhoudsstaat. U kunt uw pand zowel verhuurd als onverhuurd aanbieden. In beide situaties kunnen onze taxateurs spoedig een taxatie uitvoeren en vervolgens een vrijblijvend bod doen. Bij Brownlake ontvangt u gegarandeerd het beste aanbod op de markt en verzekeren wij te allen tijde een soepel verkooptraject. Benieuwd naar ons aanbod? Neem telefonisch contact op of laat uw gegevens achter voor onze taxateurs. 

Waarom uw bedrijfspand verkopen aan Brownlake?

Verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kiezen voor Brownlake vanwege onze uitstekende verkoopvoorwaarden, het beste aanbod en altijd een soepele verkoop. We verzorgen regelmatig de verkoop van bedrijfshallen, horecapanden, logistiek vastgoed of ander type vastgoed. Wat voor pand u ook wenst te verkopen, bij Brownlake bent u verzekerd van een complete ontzorging van aanvraag tot overdracht bij de notaris. Zo hebben vele verkopers Brownlake gevonden als betrouwbare aankoper en zo ook in Vlaardingen. 

Uw bedrijfspand te koop in Vlaardingen taxeren

Om uw bedrijfspand in Vlaardingen te taxeren, bekijken onze taxateurs een verscheiden aantal factoren. We trachten voor elke situatie een vrijblijvende waardebepaling binnen één werkdag te realiseren. Bij Brownlake kunt u zowel terecht voor de verkoop van zowel verhuurd als onverhuurd bedrijfsvastgoed. We kunnen uw bedrijfspand in beide gevallen spoedig taxeren, maar de taxatiepunten verschillen. Zo bekijken we bij een pand vrij van huur de staat van onderhoud en tevens de ligging van het pand. Bij een pand in een verhuurde staat wordt ook gekeken naar de kale huur, het type huurder en de einddatum van het huurcontract.

Verkoop elk type bedrijfspand aan Brownlake

Als u een bedrijfspand te koop heeft staan op bedrijventerrein De Vergulde Hand, Het Scheur of Groot Vettenoord, dan kunt u vrijblijvend een bod van Brownlake ontvangen. We zijn geïnteresseerd in zeer divers bedrijfsmatig vastgoed en bekijken in alle gevallen de mogelijkheden. Zo realiseren wij regelmatig aankopen voor onze eigen vastgoedportefeuille. Het aanbod dat wij uitbrengen is te allen tijde zonder financieringsvoorbehoud en is tevens vrij van bouwtechnische keuringen. Een verkoop via Brownlake verloopt vlot en kent geen onzekerheden, wat voor type pand u ook wenst te verkopen.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod