4.5/5

Bedrijfspand in Vijfheerenlanden te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een vlotte verkoop van uw bedrijfspand te koop in Vijfheerenlanden? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie waaraan u direct al uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Zo realiseren wij regelmatig de verkoop van bedrijfshallen, horecapanden, loodsen of woonwinkelpanden. Aangezien wij tevens als eindbelegger functioneren, beschikken wij over een lange beleggingshorizon. Ongeacht marktcondities kunnen wij u daarom ook het beste aanbod op uw pand garanderen. Naast het beste bod zorgen wij in alle gevallen voor een zorgeloos verkooptraject. 

Een verkoop via Brownlake 

Een verkoop aan Brownlake betekent een vlot en zorgeloos verkooptraject, waarbij de gemaakte afspraken te allen tijde worden nagekomen. Daarnaast zijn wij zeer flexibel en hebben veel kennis van de lokale markt. Al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kozen voor Brownlake als betrouwbare verkooppartner. Wij bieden altijd een marktconform bod en hebben uitstekende verkoopvoorwaarden. Daarnaast is een verkoop via Brownlake geheel kosteloos. U kunt dus een flink bedrag besparen op bijkomende kostenposten zoals makelaars- en notariskosten. Wat uw bedrijfsvastgoed ook mogen zijn, Brownlake ontzorgt het gehele verkooptraject. 

Uw bedrijfspand te koop in Vijfheerenlanden taxeren

Als u een bedrijfspand wilt verkopen in Vijfheerenlanden, dan kunt u vrijblijvend een aanvraag doen bij Brownlake. We maken graag een afspraak voor een opname en streven naar een waardebepaling binnen één werkdag. Onze taxateurs kunnen uw bedrijfspand op basis van de onderhoudsstaat, ligging van het pand, eventuele servicekosten en het type energielabel. Daarnaast bekijken we de kale huur, type huurder en de einddatum van de huurovereenkomst.  

Elk type bedrijfsmatig vastgoed 

Uw bedrijfspand op bedrijventerrein Ameide, Lexmond(De Bull), Meerkerk of Nieuw-Schaik op korte termijn verkopen? Brownlake doet graag een vrijblijvend bod. Een langdurig en onzeker verkooptraject is bij ons niet aan de orde. Dit komt omdat wij direct een bod kunnen doen zonder voorbehoud van financiering. Daarnaast is een bouwtechnische keuring niet noodzakelijk voor de taxatie van uw pand. Op die manier bent u verzekerd van een zorgeloos en kort verkooptraject waarbij wij uw pand op zeer korte termijn kunnen afnemen. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfspand in Vijfheerenlanden? Laat uw gegevens achter of neem contact op middels het online formulier.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod