4.5/5

Bedrijfspand in Venlo te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct uw bedrijfspand te koop in Venlo verkopen? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsvehikel waaraan u elk type bedrijfsvastgoed kunt aanbieden. We bekijken de mogelijkheden en komen met het beste aanbod op de markt. Ongeacht het type pand of dat het in een verhuurde staat verkeert, kunt u bij ons terecht. Heeft u een kantoorpand, bedrijfshal, loods of een ander soort bedrijfspand in Venlo? U kunt vandaag nog een aanvraag doen voor een vrijblijvend aanbod. 

Waarom aan Brownlake verkopen?

In elke situatie, ongeacht marktcondities, kunt u bij Brownlake terecht voor de verkoop van elk type bedrijfsvastgoed. Wij verzekeren u van het beste bod, uitstekende verkoopvoorwaarden en uiteraard een zorgeloos verkooptraject. Of het nu gaat om een bezichtiging of het uitbrengen van een aanbod. Met onze expertise en ervaring kunnen wij snel schakelen in het gehele proces. Daarnaast zijn wij als beleggingsvehikel flexibel omtrent verkoopvoorwaarden zoals de oplevering of inboedel. Met een bewezen trackrecord kunnen wij een succesvolle verkoop garanderen. 

Een bod op elk type bedrijfspand te koop in Venlo

Ongeacht het type bedrijfspand dat u in Venlo wenst te verkopen, kunt u bij Brownlake terecht voor een aanvraag. Uiteraard verwelkomen wij uw panden gevestigd op bedrijventerrein Tradeport, Noorderpoort of Fresh Park als toevoeging op onze eigen vastgoedportefeuille. Als beleggingsvehikel kunnen wij uw bedrijfsmatig vastgoed direct uit eigen middelen aankopen. Ons aanbod is dan ook te allen tijde vrij van financiering en is bovendien vrij van een bouwtechnische keuring. Daarnaast is het mogelijk bij akkoord uw pand zowel direct als uitgesteld op te leveren. Een verkoop via Brownlake is te allen tijde kosteloos en 

Taxeren van uw bedrijfs onroerend goed 

Om uw bedrijfs onroerend goed te taxeren bekijken wij een tal aan factoren. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van panden in verhuurde staat, maar ook voor panden die vrij van huur zijn. Een pand vrij van huur taxeren wij voornamelijk op de staat van onderhoud, energielabel en uiteraard de ligging van het pand. Daarnaast zijn eventuele servicekosten ook een factor. Bij een pand in verhuurde staat wordt de huur, expiratiedatum van de huurovereenkomst en de huidige huurder tevens bekeken.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod