4.5/5

Bedrijfspand in Velsen te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Als u een bedrijfspand in Velsen te koop heeft staan, dan kunt u direct een aanbod ontvangen van Brownlake. Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en is ongeacht de onderhoudsstaat, geïnteresseerd in elk type bedrijfsvastgoed. We hebben een divers portfolio en hebben al veel aankopen door heel Nederland mogen realiseren. Aangezien wij tevens als eindbelegger met een lange beleggingshorizon fungeren, bent u verzekerd van het beste bod op uw pand. Daarnaast bieden wij een vlot verkooptraject waarbij en geen onzekerheden voor u zijn.

Kies voor een verkoop aan Brownlake

Als u kiest voor een verkoop aan Brownlake, dan kunt u rekenen op een complete ontzorging van het verkooptraject. Vanaf de aanvraag tot overdracht bij de notaris kunt u rekenen op onze expertise. We bieden te allen tijde het beste bod en na akkoord kunt u profiteren van uitstekende en tevens flexibele verkoopvoorwaarden. Dat is het voordeel als u kiest voor een directe verkoop aan Brownlake. 

Direct een bod op uw bedrijfspand te koop in Velsen

Zo ook op uw bedrijfspand gevestigd op bedrijventerrein Velsen-Noord, Grote Hout of elders in Velsen, kunt u een vrijblijvend aanbod ontvangen. Zo realiseren we regelmatig aankopen van bedrijfshallen, logistiek- en zorgvastgoed, loodsen en horecapanden, maar ook buitenterreinen, transformatieobjecten of light industrial zien wij graag in onze vastgoedportfolio. Dankzij onze lokale marktkennis kunnen wij u uw bedrijfsvastgoed snel taxeren en komen op korte termijn met een bod zonder enig voorbehoud van financiering. Daarnaast is een langdurig verkooptraject met bouwtechnische keuringen niet noodzakelijk. Voordeel is dat u op deze manier aanzienlijk kunt besparen op bijkomende kostenposten zoals makelaars- en notariskosten. 

Taxatie van zowel verhuurd als onverhuurd vastgoed

Bij Brownlake kunt u terecht voor de verkoop van zowel verhuurd als onverhuurd vastgoed. Onze taxateurs kennen de markt en kunnen aan de hand van een tal aan taxatiepunten spoedig een waardebepaling opstellen. Zo bekijken we bij vastgoed in verhuurde staat altijd de kale huur, het type huurder en de einddatum van de huurovereenkomst. Daarnaast wordt in alle gevallen gekeken naar de onderhoudsstaat en de ligging van het betreffende pand. Ongeacht het type bedrijfspand, kunt u binnen één werkdag een vrijblijvende taxatie verwachten.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod