4.5/5

Bedrijfspand in Veenendaal te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct het beste bod op uw bedrijfspand te koop in Veenendaal? Brownlake is gespecialiseerd in de aankoop van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsvastgoed en kan u altijd het beste bod garanderen. Dit komt omdat wij tevens opereren als eindbelegger en daarmee een langetermijnvisie hebben op onze aankopen. We zijn geïnteresseerd in allerlei soorten bedrijfsvastgoed, ongeacht de staat van onderhoud. Van een bedrijfspand met meerdere gebruiksdoeleinden tot een bedrijfshal, loods of winkelpand. Voor iedere situatie bekijkt Brownlake de mogelijkheden en kunt u rekenen op een vrijblijvend aanbod. 

Verkoop aan Brownlake 

Direct zekerheid en het beste aanbod op de markt? U kunt vandaag nog een aanvraag doen. Al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed gingen u voor, zo ook in Veenendaal. We garanderen de beste verkoopvoorwaarden en een soepele afwikkeling voor elk type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen. Daarnaast zijn we flexibel en hebben een hands-on werkwijze waarbij we snel kunnen schakelen in het gehele proces. Van uw aanvraag tot de overdracht bij de notaris. We ontzorgen het gehele verkooptraject en streven naar een succesvolle verkoop.

Waardebepaling bedrijfspand 

Bij Brownlake kunt u uw bedrijfspand te koop in Veenendaal in alle staten van onderhoud, zowel leegstaand als verhuurd aanbieden. Onze taxateurs bepalen de waarde van uw pand op een verscheiden aantal factoren en kunnen u in de meeste gevallen binnen één werkdag voorzien van een taxatie. We bekijken in alle gevallen de staat van onderhoud en de ligging van het pand. Daarnaast wordt de huur, einddatum van de huurdersovereenkomst en het type huurder meegenomen in de berekening.

Ontvang een aanbod op uw bedrijfspand te koop in Veenendaal

Zo ook in regio Veenendaal is Brownlake benaderbaar voor een vrijblijvend aanbod. Zo zijn we regelmatig actief op bedrijventerrein Het Ambacht/Nijverkamp, Compagnie, De Batterijen en de Faktorij. Heeft u een pand elders in Veenendaal? Ook dan kunt u uiteraard een vrijblijvend aanbod van Brownlake ontvangen. We bekijken graag uw pand en zien snel het potentieel. Als landelijk opererende vastgoedmaatschappij kunnen wij uw pand direct uit eigen middelen aankopen. Dat betekent dat ons aanbod vrij is van financiering en tevens vrij is van een bouwtechnische keuring.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod