4.5/5

Bedrijfspand in Utrechtse Heuvelrug te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfspand in Utrechtse Heuvelrug te koop, maar nog niet de juiste koper gevonden? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie en doet graag een bod op uw pand. Wij realiseren wekelijks aankopen door het gehele land en kunnen u ongeacht het type bedrijfspand of locatie van dienst zijn. Aangezien wij tevens als eindbelegger opereren, bent u verzekerd van het beste bod, ongeacht marktcondities. Daarnaast bieden wij altijd een vlot en zeker verkooptraject. Of u nu een winkelpand, loods of bedrijfshal wenst te verkopen, Brownlake kan in elke situatie een bod uitbrengen.  

Kies voor Brownlake

Met een hands-on mentaliteit en uitstekende verkoopvoorwaarden, kozen vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed al voor Brownlake. Zo ook in de Utrechtse Heuvelrug kunt u direct het beste aanbod ontvangen. Daarnaast garanderen wij een soepel verkooptraject waarbij de gemaakte afspraken centraal staan. Van een bezichtiging van een bedrijfspand, tot het uitbrengen van een bod. Brownlake kan in het gehele verkoopproces snel schakelen en ziet niets liever dan een succesvolle verkoop.

Waardebepaling bedrijfspand

Bij Brownlake kunt u terecht voor de verkoop van elk type bedrijfsvastgoed. Daarnaast is het mogelijk uw pand in zowel een verhuurde als onverhuurde staat te verkopen. We taxeren bedrijfsvastgoed op basis van diverse pandgegevens. Zo is de staat van het pand van belang, maar ook de ligging en het type energielabel. Daarnaast bekijken we indien van toepassing de kale huur, type huurder en uiteraard de expiratiedatum van het huurcontract.  In alle gevallen kunt u binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling van Brownlake ontvangen. 

Een bod op uw bedrijfspand te koop in Utrechtse Heuvelrug

Staat uw bedrijfspand te koop in Utrechtse Heuvelrug op bedrijventerrein Vossestein, Boswijklaan, Driebergen of Amerongen? Brownlake doet graag een bod op uw pand. Ook elders in de Utrechtse Heuvelrug zijn wij actief op zoek naar aankopen voor onze eigen vastgoedportefeuille. U kunt uw bedrijfspand in alle staten aanbieden, zowel verhuurd als onverhuurd. In alle gevallen brengt Brownlake een bod uit zonder financieringsvoorbehoud en vrij van bouwkundige keuringen. Daarnaast is een directe verkoop aan ons, vrij van makelaarskosten zoals een courtage of een vaste provisie. Bent u benieuwd naar welk bod Brownlake kan doen op uw bedrijfsvastgoed regio Utrechtse Heuvelrug? Neem dan direct contact op of laat uw gegevens achter voor onze taxateurs.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod