4.5/5

Bedrijfspand in Utrecht te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfspand te koop in Utrecht? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij waaraan u direct elk type bedrijfsvastgoed kunt verkopen. We zijn gespecialiseerd in het aankopen van zowel (verouderd) leegstaand als verhuurd vastgoed. Zo zijn wij altijd op zoek naar panden voor onze eigen vastgoedportfolio. Of u nu een loods, bedrijfshal, horecapand of hotel aanbiedt, Brownlake heeft kennis van de markt en fungeert tevens als eindbelegger met een lange beleggingshorizon. Wij verzekeren u daarom ook altijd van het beste aanbod op uw pand en een soepele afwikkeling.

Waarom verkopen aan Brownlake? 

Als betrouwbare verkooppartner van vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed, kunnen wij u met zekerheid en een bewezen trackrecord, een succesvolle verkoop garanderen. Bij Brownlake bent u verzekerd van het beste bod, uitstekende verkoopvoorwaarden en altijd een soepel verkooptraject, ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen. We bekijken de mogelijkheden en schakelen snel. Van een opname tot de daadwerkelijk oplevering van uw pand. Brownlake ontzorgt het gehele traject en is pas tevreden als u dat ook bent. 

Een aanbod op elk type bedrijfspand te koop in Utrecht

Van commercieel onroerend goed tot zorgvastgoed of winkelpanden. Brownlake kan uw bedrijfsmatig vastgoed in alle gevallen uit eigen middelen aankopen. Zonder tussenkomst van derden bieden wij u een bod zonder financieringsvoorbehoud of bouwkundige keuring.  Heeft u een bedrijfspand staan op bedrijventerrein Papendorp/Nieuwe Rijn, De Wetering-Zuid, Oudenrijn of Haarrijn? Brownlake is geïnteresseerd in de overname en brengt direct een aanbod uit zonder financieringsvoorbehoud. U kunt uw pand in alle staten van onderhoud aanbieden. Brownlake zorgt in de meeste gevallen na aankoop voor een renovatie of transformatie. 

Taxeren van uw bedrijfsvastgoed

U kunt uw pand vrijblijvend laten taxeren door de bekwame taxateurs van Brownlake. Een aanvraag is geheel kosteloos en eenvoudig. Wij trachten binnen één werkdag de taxatie af te ronden, zodat wij een aanbod op uw bedrijfspand te koop in Utrecht kunnen uitbrengen. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Neem contact op door ons telefonisch te bereiken op 085 401 3900 of laat eenvoudig uw gegevens achter, zodat een taxateur contact kan opnemen met u

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod