4.5/5

Bedrijfspand in Tilburg te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Uw bedrijfspand te koop in Tilburg op korte termijn verkopen? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij en doet graag een bod op uw pand. Daarbij maakt het type of staat van onderhoud niet uit. We bekijken de mogelijkheden en geven u direct het beste aanbod op de markt. Van bedrijfshallen en zorgvastgoed tot woonwinkelpanden of logistiek vastgoed. Bij Brownlake bent u verzekerd van een soepel en vlot verkooptraject. Wilt u weten wat voor aanbod Brownlake kan doen op uw bedrijfspand te koop in Tilburg? Neem vandaag nog contact op of laat uw gegevens achter. 

Kies voor een verkoop aan Brownlake

Verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kiezen voor Brownlake, omdat wij naast het beste aanbod, in alle gevallen een soepel en snel verkooptraject kunnen garanderen. Met een bewezen trackrecord kunnen wij u keer op keer een succesvolle verkoop laten zien. Als vastgoedmaatschappij kunnen wij uw bedrijfsvastgoed volledig uit eigen middelen aankopen. We bieden daarmee zekerheid en een vlot verkooptraject, ongeacht het type pand dat u wilt verkopen. 

Direct het beste bod op uw bedrijfspand te koop in Tilburg?

Wilt u direct het beste bod op uw bedrijfspand gevestigd op bedrijventerrein Kraaiven, Kanaalzone of Vossenberg? Brownlake is zeer geïnteresseerd in de overname van uw bedrijfsmatig vastgoed. Zo bieden wij te allen tijde een bod zonder financieringsvoorbehoud. Daarnaast zijn wij flexibel in verkoopvoorwaarden zoals de opleveringsdatum of inboedel. Bij akkoord kunt u uw pand zowel direct als uitgesteld opleveren. Bijkomend voordeel is dat u geen bijkomende kosten zoals makelaars- en/of notariskosten hoeft af te dragen, als u kiest voor een directe verkoop aan ons. 

Vrijblijvende waardebepaling

Een vrijblijvende waardebepaling op uw bedrijfspand te koop in Tilburg, kunt u binnen één werkdag verwachten. Bij uw aanvraag neemt een taxateur contact met u op om enkele pandgegevens te bespreken. Daarnaast maken we graag een afspraak voor een opname. We bekijken in alle gevallen de staat van het betreffende pand en de ligging. Daarnaast is de huur, type huurder en de expiratiedatum van de huurovereenkomst van belang. Een aanvraag kunt u eenvoudig doen via ons online formulier of neem tijdens kantooruren contact met ons op via 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod