4.5/5

Bedrijfspand in Terneuzen te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfspand in Terneuzen te koop? Brownlake is landelijk opererende investeerder en kan direct het beste aanbod op uw bedrijfsvastgoed garanderen. Als gespecialiseerd aankoper van leegstaand en verhuurd vastgoed, realiseren wij wekelijks verkopen van elk type vastgoed in diverse onderhoudsstaten. Zo bieden wij te allen tijde een vlot verkooptraject. Of het nu gaat om commercieel onroerend goed, kantoorpanden, logistiek vastgoed of een ander type vastgoed. U kunt vrijblijvend een aanbod van Brownlake ontvangen. 

Voordelen van een directe verkoop aan Brownlake

Een directe verkoop aan Brownlake betekent altijd het beste aanbod en een soepele verkoop, waarbij afspraken te allen tijde worden nagekomen. Zo ook in Terneuzen heeft Brownlake al veel verkopen mogen realiseren. We zijn altijd actief op zoek naar bedrijfspanden voor onze beleggingsportfolio. Zo bekijken we in alle gevallen de potentie en kunnen we snel schakelen in het gehele verkoopproces. Van uw aanvraag tot de oplevering, Brownlake regelt het gehele traject en is pas tevreden met de succesvolle verkoop van uw bedrijfsmatig vastgoed. 

Een aanbod op elk type bedrijfspand te koop in Terneuzen

Bij Brownlake kunt u terecht voor de verkoop van elk type bedrijfsvastgoed in Terneuzen en omstreken. Zo zijn wij actief op bedrijventerreinen Handelspoort Zuid, Oostelijke Kanaaloevers en Valuepark, maar ook op uw bedrijfsvastgoed elders in Terneuzen, kunt u een vrijblijvend aanbod ontvangen. Ons aanbod is te allen tijde vrij van financiering en bouwkundige keuring. Dat scheelt naast tijd ook veel geld. Als u kiest voor een directe verkoop aan Brownlake, dan zijn er geen bijkomende kostenposten zoals makelaars- en notariskosten. 

Aanvraag via Brownlake

Bent u benieuwd naar welk aanbod Brownlake kan doen op uw bedrijfspand te koop in Terneuzen? U kunt eenvoudig en geheel vrijblijvend een aanvraag doen middels ons online formulier. Ook zijn wij tijdens kantooruren te bereiken op 085 401 3900 voor al uw vragen. U kunt uw pand zowel verhuurd als onverhuurd aanbieden. In iedere situatie kan Brownlake uw pand taxeren en een aanbod doen. Zo bekijken we voor alle gevallen de staat van het pand, de ligging, maar ook het type energielabel. Daarnaast wordt bij een verhuurd pand tevens gekeken naar de kale huur, expiratiedatum van de huurdersovereenkomst en het type huurder.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod