4.5/5

Bedrijfspand in Súdwest-Fryslân te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct een bod op uw bedrijfspand te koop in Súdwest-Fryslân? Brownlake is een landelijk opererende investeerder en is zeer geïnteresseerd in een overname. Als gespecialiseerd aankoper van zowel verhuurd als leegstaand bedrijfsvastgoed, bent u verzekerd van een marktconform aanbod en soepel verkooptraject. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van allerlei bedrijfsvastgoed, ongeacht de onderhoudsstaat. We bekijken de potentie en doen in alle gevallen een vrijblijvend en geheel kosteloos bod. Binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling ontvangen? Laat uw gegevens achter of neem direct contact op.

Waarom kiezen voor Brownlake?

Met een bewezen trackrecord en lokale marktkennis, bent u verzekerd van een vlot en zeker verkooptraject, ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u in Súdwest-Fryslân wenst te verkopen. Wij garanderen altijd het beste bod en uitstekende verkoopvoorwaarden. Daarnaast zijn we flexibel en hebben een hands-on werkwijze. Van een opname van een pand, tot de overdracht bij de notaris. Brownlake kan snel schakelen in het proces en ontzorgt het gehele traject. 

Beste aanbod op uw bedrijfspand te koop in Súdwest-Fryslân

Of uw bedrijfspand nu gevestigd is op bedrijventerrein De Treffe, De Hemmen of elders, bij Brownlake kunt u altijd een vrijblijvend aanbod ontvangen. Ons aanbod is te allen tijde zonder enig voorbehoud van financiering is vrij van een bouwtechnische keuring zoals een funderingsonderzoek. Omdat wij tevens als eindbelegger fungeren, bent u verzekerd van het beste aanbod. U kunt rekenen op een vlot verkooptraject, zonder onzekerheden. Daarnaast zijn wij flexibel omtrent opleveringsdatum en overige verkoopvoorwaarden. 

Taxatie van uw bedrijfsvastgoed

Om uw bedrijfsvastgoed gevestigd in Súdwest-Fryslân te taxeren, bekijken onze bekwame taxateurs een tal aan factoren. Bij Brownlake kunt u uw bedrijfspand zowel verhuurd als onverhuurd aanbieden en dat heeft gevolgen voor de taxatie. Zo bekijken we bij een pand dat vrij van huur is altijd de onderhoudsstaat en de ligging van het pand. Daarnaast wordt het type energielabel en eventuele servicekosten ook meegenomen bij het waarderen van uw pand. Benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfspand te koop in Súdwest-Fryslân? Laat uw gegevens achter of neem telefonisch contact op tijdens kantooruren via 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod