4.5/5

Bedrijfspand in Stichtse Vecht te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u een bedrijfspand in Stichtse Vecht te koop zetten? Brownlake doet graag een bod. Als landelijk opererende beleggingsmaatschappij hebben wij een langetermijnvisie en daarom garanderen wij het beste aanbod op uw pand. U kunt bij Brownlake terecht voor de verkoop van allerlei soorten bedrijfsvastgoed, ongeacht de staat van onderhoud. Van kantoorpanden en loodsen tot de verkoop van logistiek vastgoed of transformatieobjecten. In iedere situatie brengt Brownlake een vrijblijvend aanbod uit. 

Verkoop via Brownlake

Zo ook in de Stichtse Vecht hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. Wij bieden te allen tijde het beste aanbod op de markt en garanderen een vlot en soepel verkooptraject. Daarnaast zijn wij flexibel in verkoopvoorwaarden is een directe verkoop aan ons geheel kosteloos. Van een bezichtiging van uw pand, tot het uitbrengen van een bod. Brownlake schakelt snel in het gehele verkoopproces van aanvraag tot de overdracht bij de notaris. 

Een bedrijfspand te koop in Stichtse Vecht? Brownlake doet graag een aanbod

Direct een aanbod op uw bedrijfspand gevestigd op bedrijventerrein Maarssenbroek, Breukelerwaard of elders in Stichtse Vecht? Brownlake is actief in deze regio en geïnteresseerd in een overname. U kunt uw bedrijfspand ongeacht type of staat van onderhoud aanbieden aan ons. Met onze lokale marktkennis en expertise kunnen wij uw pand in de meeste gevallen al binnen één werkdag taxeren. Daarnaast is een bouwkundige keuring geen onderdeel van de taxatie en bieden wij in alle gevallen zonder financieringsvoorbehoud. Wij bieden een vlot en geheel kosteloos verkooptraject, zonder onzekerheden. 

Taxeren van uw bedrijfs onroerend goed 

Om uw bedrijfspand te koop in Stichtse Vecht te taxeren, bekijken we een tal aan factoren. Zo bekijken wij in alle gevallen de ligging en de staat van onderhoud. Daarnaast nemen wij de kale huur, servicekosten, huidige energielabel, huurder en uiteraard de einddatum van het huurcontract mee in de berekening. Wilt u meer te weten komen over onze werkwijze of wilt u graag een aanvraag voor een vrijblijvend aanbod doen? U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 085 401 3900 of stuur een mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod