4.5/5

Bedrijfspand in Soest te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct het beste bod op uw bedrijfspand te koop in Soest? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij waaraan u uw bedrijfsmatig vastgoed, zonder tussenkomst van derden, kunt verkopen. Wij garanderen het beste bod op de markt en bij akkoord verzekeren wij uw van een soepel verkooptraject. U kunt uw bedrijfspand zowel leegstaand, verhuurd of onverhuurd aanbieden. In alle gevallen brengt Brownlake geheel kosteloos een vrijblijvend bod. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw kantoorpand, bedrijfshal, woonwinkel pand, loods of ander type pand? Laat dan uw gegevens achter middels het formulier.

Kies voor Brownlake

Kiest u ervoor om uw bedrijfsmatig vastgoed te verkopen aan Brownlake? Dan garanderen wij een vlot verkooptraject zonder onzekerheden, ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen. Zo ook in Soest heeft Brownlake al veel aankopen mogen realiseren. Van bezichtigingen van panden, tot het uitbrengen van biedingen. Met onze lokale marktkennis en ervaring, kunnen wij snel schakelen in het gehele proces en is de verkoop van uw pand op korte termijn een feit. 

Direct een bod op uw bedrijfspand te koop in Soest

Bij Brownlake kunt u ongeacht het type bedrijfsmatig vastgoed, direct een aanbod ontvangen. Zo zijn wij actief op bedrijventerrein Soesterberg-Noord, Richelleweg, Soestdijkse Grachten, maar ook elders in Soest komen wij graag langs voor een opname. Een verkoop aan Brownlake verloopt zonder derden en is vrij van bouwtechnische keuringen. Daarnaast is ons aanbod te allen tijde zonder financieringsvoorbehoud. Er zijn dus geen onzekerheden omtrent financiering en daardoor heeft u geen langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan. Een verkoop via Brownlake is vlot en is bovendien vrij van kosten zoals een courtage en/of een vast tarief. U kunt dus aanzienlijk op deze reguliere bijkomende kosten besparen. 

Waarderen van uw pand

Na uw aanvraag gaan onze taxateurs aan de hand van een verscheiden aantal factoren uw bedrijfspand te koop in Soest waarderen. Bij het opstellen van de waardebepaling is het van belang of het betreffende pand vrij van huur of juist in verhuurde staat verkeert. Zo bekijken we bij een pand in verhuurde staat altijd de huidige huur, type huurder, maar ook de einddatum van de huurovereenkomst en eventuele servicekosten. De onderhoudsstaat, ligging en het type energielabel zijn tevens van belang. Brownlake streeft naar een waardebepaling binnen 24 uur.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod