4.5/5

Bedrijfspand in Smallingerland te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand in Smallingerland te koop gezet, maar tot op heden nog geen verkoper kunnen vinden? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurd als leegstaand bedrijfsvastgoed. U kunt voor elk type pand, ongeacht de staat van onderhoud, een vrijblijvend aanbod van ons ontvangen. Aangezien wij tevens als eindbelegger opereren, bent u verzekerd van het beste bod op uw pand. Daarnaast kunt u rekenen op een soepel verkooptraject waarbij uw bedrijfsvastgoed op korte termijn kan worden aangekocht. 

Waarom Brownlake? 

Verkopers van bedrijfsvastgoed kiezen voor Brownlake vanwege onze uitstekende verkoopvoorwaarden, flexibiliteit en ontzorging van het gehele verkooptraject. We kunnen u in alle gevallen het beste bod garanderen. Als landelijk opererende beleggingsorganisatie kunnen wij uw bedrijfsmatig vastgoed te allen tijde aankopen uit eigen middelen. Bij ons heeft u dus direct een koper en zekerheid. Door onze expertise en opgebouwde ervaring kunnen wij snel schakelen in het gehele proces en zijn pas tevreden met de verkoop van uw bedrijfs onroerend goed. 

Bod op uw bedrijfspand te koop in Smallingerland

Of uw bedrijfsvastgoed nu staat op bedrijventerrein Nijtap, De Haven, Bedrijvenpark A7 of elders in Smallingerland. Brownlake doet graag een vrijblijvend aanbod. Ons aanbod biedt u direct zekerheid, want ons aanbod is financieringsvrij en is tevens vrij van enig bouwtechnische keuringen. Er is dus geen sprake van financieringsvoorbehoud en daardoor zijn er geen onzekerheden omtrent ons aanbod. Bijkomend voordeel is dat u geen langdurig verkooptraject in hoeft te gaan en er is geen sprake van makelaarskosten zoals een courtage, vast tarief of notariskosten. U kunt op die manier een flink bedrag besparen.

Taxeren van uw pand 

Doet u een aanvraag voor een vrijblijvende waardebepaling op uw bedrijfspand te koop in Smallingerland? Brownlake kan u binnen één werkdag een aanbod garanderen. Uw bedrijfspand kunt u bij Brownlake zowel verhuurd als onverhuurd aanbieden. We bekijken in alle gevallen, naast enkele pandgegevens, altijd de ligging van het pand en de onderhoudsstaat. Bij een pand in verhuurde staat bekijken we de kale huur, type huurder en de einddatum van het huurcontract.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod