4.5/5

Bedrijfspand in Sittard-Geleen te koop 

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfspand te koop in Sittard-Geleen? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie en doet graag een aanbod. Ongeacht het type pand of de staat van onderhoud, kunt u bij Brownlake terecht voor een vrijblijvende waardebepaling. Omdat wij tevens als eindbelegger fungeren, beschikken wij over een lange beleggingshorizon en bent u verzekerd van het beste bod op uw pand. Naast het beste aanbod kunt u rekenen op een soepel verkooptraject. Of het nu gaat om kantoorpanden, bedrijfshallen, logistiek- en/of zorgvastgoed of een ander type bedrijfsmatig vastgoed. Brownlake brengt graag een bod uit.

Waarom kiezen voor Brownlake?

Kiest u voor een verkoop via Brownlake? Dan bent u verzekerd van het beste aanbod, uitstekende verkoopvoorwaarden en een soepele verkoop waarbij de afspraken te allen tijde worden nagekomen. Met onze hands-on mentaliteit schakelen we snel in het gehele proces en kunnen u snel van dienst zijn. Al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed hebben Brownlake gevonden als betrouwbare aankoper. Zo ook in Sittard-Geleen hebben wij vele verkopen mogen realiseren. Van een opname van een bedrijfspand, tot het uitbrengen van een bod. Met de expertise van Brownlake, bent u verzekerd van een zeker en vlot verkooptraject.

Een aanbod op elk type bedrijfspand te koop in Sittard-Geleen

Heeft u bedrijfsmatig vastgoed te koop staan op bedrijventerrein Chemelot, Holtum Noord I of II, Fortuna of elders in Sittard-Geleen? U kunt binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling ontvangen. We kunnen uw pand snel en vrij van bouwtechnische keuring taxeren. Daarnaast is ons aanbod te allen tijde zonder enig voorbehoud van financiering. Een verkoop via Brownlake verloopt zonder onzekerheden en kan bovendien op een korte termijn gerealiseerd worden. 

De waarde van uw bedrijfspand bepalen

Om de waarde van uw bedrijfspand te koop in Sittard-Geleen te bepalen, kijken onze taxateurs naar een verscheiden aantal factoren. Zo is de staat van onderhoud en de ligging van het pand een belangrijke factor in het opstellen van de waardebepaling. Daarnaast bekijken we bij een pand in verhuurde staat tevens de huur, type huurder en de expiratiedatum van de huurdersovereenkomst. Wij trachten voor iedere situatie binnen één werkdag een bod te kunnen doen.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod