4.5/5

Bedrijfspand in Schiedam te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfspand in Schiedam te koop? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij waaraan u uw bedrijfspand kunt verkopen. Als gespecialiseerd aankoper van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsvastgoed, kunt u rekenen op een uitstekend aanbod en een vlotte verkoop. We zijn altijd actief op zoek naar bedrijfspanden als toevoeging op onze eigen vastgoedportefeuille. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van allerlei type bedrijfsvastgoed, ongeacht de staat van onderhoud. Voor een vrijblijvend aanbod op uw kantoorpand, horecapand, woonwinkelpand of bedrijfshal, neemt u direct contact op met Brownlake. 

Waarom een verkoop via Brownlake?

Als u kiest voor een verkoop via Brownlake, dan bent u verzekerd van de beste verkoopvoorwaarden, een marktconform aanbod en een vlot verkooptraject. We hechten veel waarde aan afspraken en hanteren een hands-on werkwijze. Daarom hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed ons al gevonden als betrouwbare verkooppartner. Met een bewezen trackrecord willen wij ook u snel van dienst zijn. Van een bezichtiging van een pand, tot het uitbrengen van een bod. We kunnen snel schakelen in het gehele verkoopproces en zijn pas content met een succesvolle verkoop.

Direct een bod op uw bedrijfspand te koop in Schiedam

Bij Brownlake kunt u direct een bod krijgen op uw bedrijfsmatig vastgoed gevestigd op bedrijventerreinen zoals Nieuw-Mathenesse, Spaanse Polder, ‘s-Graveland Zuid of elders in Schiedam. Wij brengen in alle gevallen direct een bod zonder enige voorbehoud van financiering en/of bouwkundige keuring. Zo zijn er geen onzekerheden en is een langdurig regulier verkooptraject niet noodzakelijk. Bij een regulier verkooptraject moet u makelaarskosten zoals een vast tarief, courtage of notariskosten afdragen. Daar bent u vaak een flink bedrag kwijt. Een verkoop via Brownlake is geheel kosteloos en kan op korte termijn worden gerealiseerd.

Taxatie van uw pand

Staat uw bedrijfspand te koop in Schiedam? Dan kan Brownlake uw pand op korte termijn taxeren. Om uw pand snel en grondig te taxeren, bekijken onze taxateurs een verscheiden aantal factoren. Als u een pand in verhuurde staat wilt verkopen, dan bekijken we naast diverse pandgegevens ook de kale huur, type huurder en de expiratiedatum van het huurcontract. Bij een onverhuurd pand is de ligging, staat van onderhoud en het energielabel voornamelijk van belang. Voor een aanvraag of bij vragen kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod