4.5/5

Bedrijfspand in Rotterdam te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfspand te koop in Schiedam gezet? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurd als leegstaand bedrijfsvastgoed. Aangezien wij tevens als eindbelegger fungeren, beschikken wij over een ruime beleggingshorizon. Wij kunnen u daarom in alle gevallen het beste aanbod garanderen. Naast het beste aanbod, bent u verzekerd van een vlot en zeker verkooptraject. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van kantoorpanden, logistiek- of zorgvastgoed, maar ook loodsen of transformatieobjecten. Wat voor bedrijfsgoed u ook wenst te verkopen in Rotterdam, Brownlake doet vrijblijvend een aanbod.

Kies voor Brownlake

Een verkoop via Brownlake betekent direct zekerheid, uitstekende verkoopvoorwaarden en een vlot verkooptraject waarin afspraken en communicatie centraal staan. Met onze hands-on mentaliteit schakelen we snel in het gehele proces en kunnen we u in alle gevallen snel van dienst zijn. Zo ook in Rotterdam hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare aankoper. Of het nu gaat om een opname van een pand of het doen van een aanbod, Brownlake verzorgt het gehele verkooptraject en pas tevreden met een succesvolle verkoop.

Taxatie van bedrijfsvastgoed

Bij Brownlake kunt u uw bedrijfspand zowel leegstaand, verhuurd of onverhuurd aanbieden. Onze taxateurs gaan na uw aanvraag zo spoedig mogelijk aan de slag met de taxatie. Zo is de staat van onderhoud en de ligging van het pand van belang bij het opstellen van de waardebepaling. Bij een pand in verhuurde staat wordt tevens gekeken naar de kale huur, einddatum van de huurovereenkomst en de huidige huurder. Ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u aanbiedt, zorgt Brownlake voor een snelle en grondige taxatie.

Een aanbod op elk type bedrijfspand te koop in Rotterdam

Ongeacht het type bedrijfsmatig vastgoed dat u wenst te verkopen in Rotterdam, brengt Brownlake een vrijblijvend aanbod uit. Heeft u bijvoorbeeld een bedrijfspand te koop gevestigd op bedrijventerrein Botlek, Brainpark, Vondelingenplaat of elders in Rotterdam? U kunt vrijblijvend een aanbod ontvangen via Brownlake. Ons aanbod is zonder voorbehoud van financiering en tevens vrij van bouwtechnische keuringen. Zo zijn er geen onzekerheden en is een langdurig traject niet noodzakelijk. Daarnaast zijn wij flexibel in leveringsdatum en alle overige verkoopvoorwaarden. Benieuwd naar een vrijblijvende waardebepaling? Laat Brownlake uw pand taxeren en ontvang binnen één werkdag een aanbod.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod