4.5/5

Bedrijfspand in Roosendaal te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct het beste aanbod op uw bedrijfspand te koop in Roosendaal? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en doet graag een bod op uw bedrijfsvastgoed. Ongeacht het type pand of de staat van onderhoud, bieden wij u een soepel verkooptraject, zonder enige onzekerheden. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal, horecapand, loods of ander type bedrijfsvastgoed? Laat uw gegevens achter of neem direct contact op.

Kies voor Brownlake

Vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed hebben Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner, zo ook in Roosendaal. Dat komt omdat wij te allen tijde een vlot en soepel verkooptraject garanderen, zonder verrassingen of onzekerheden. Als eindbelegger brengen wij het beste aanbod op de markt. Daarnaast zijn wij flexibel in leveringsdatum en overige verkoopvoorwaarden en verzekeren wij u van ontzorgd verkooptraject van aanvraag tot overdracht.                         

Taxatie van uw bedrijfsvastgoed     

Om uw bedrijfspand te koop in Roosendaal te taxeren, bekijkt onze taxateur een verscheiden aantal factoren. Zo kunt u aan ons uw bedrijfsvastgoed zowel in een verhuurde staat als in een onverhuurde staat aanbieden. Een bedrijfspand in onverhuurde staat taxeren wij voornamelijk op basis van de onderhoudsstaat, de ligging en energielabel. Bij een pand in verhuurde staat wordt tevens gekeken naar de kale huur, type huurder en einddatum van de huurovereenkomst. Op basis van deze factoren kunnen wij op korte termijn een waardebepaling opstellen.

Aanbod op elk type bedrijfspand te koop in Roosendaal

Zo ook op uw bedrijfspand gevestigd op Borchwerf, Majoppeveld, De Stok, Vijfhuizenberg of elders in Roosendaal, doet Brownlake graag een aanbod. Wij zorgen direct voor een bod zonder enig financieringsvoorbehoud, waarbij een bouwtechnische keuring niet noodzakelijk is. Zo heeft u direct zekerheid en kan de verkoop van uw bedrijfspand op korte termijn worden gerealiseerd. Voordeel aan een directe verkoop aan Brownlake is dat u geen kosten kwijt bent aan makelaars- en/of notariskosten, en we zijn tevens flexibel in onze verkoopvoorwaarden. Heeft u een bedrijfspand te koop staan in Roosendaal of omstreken? Neem dan contact op met Brownlake. We maken graag een afspraak en kunnen uw bedrijfs onroerend goed op korte termijn taxeren.   

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod