4.5/5

Bedrijfspand in Roermond te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand in Roermond te koop en wenst u een verkoop op korte termijn? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij die uw bedrijfsmatig vastgoed direct uit eigen middelen aankoopt. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van allerlei soorten bedrijfsvastgoed en verzekeren u van het beste aanbod. Naast het beste bod, kunt u rekenen op een vlot en verzorgd verkooptraject van aanvraag tot overdracht. Binnen één werkdag een vrijblijvend aanbod ontvangen op uw kantoorpand, bedrijfshal, hotel of transformatie object? Laat uw gegevens achter middels het formulier. 

Waarom Brownlake?   

Verkopers van bedrijfs onroerend goed kiezen voor Brownlake vanwege de uitstekende verkoopvoorwaarden en flexibiliteit. Wij kunnen u te allen tijde het beste aanbod op uw pand brengen. Brownlake kan het betreffende pand direct uit eigen middelen aankopen. Zo bieden wij de verkopende partij direct zekerheid en hoeft u nooit een langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan. Met een bewezen trackrecord hebben al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. Van het bezichtigen van een pand tot het uitbrengen van een bod. Brownlake schakelt snel in het gehele proces en is pas content met een succesvolle verkoop.

Altijd een bod op uw bedrijfspand te koop in Roermond

Overweegt u een bedrijfspand te verkopen op bedrijventerrein Merum, Stadsrand Noord, Roerstreek en/of Swalmen? Brownlake garandeert een uitstekend aanbod. Ook elders in Roermond kunt u bij Brownlake terecht voor een vrijblijvend aanbod. Het betreffende pand hoeft geen bouwtechnische keuring te ondergaan en wij bieden te allen tijde financieringsvrij. Zo heeft u als verkopende partij direct zekerheid en kan de verkoop van uw pand op zeer korte termijn worden gerealiseerd. Daarnaast kunt u flink besparen op bijkomende kosten zoals makelaars- en notariskosten. Een directe verkoop aan Brownlake is vlot en geheel kosteloos.

Waarderen van bedrijfsmatig vastgoed

Heeft u een aanvraag via Brownlake gedaan? Dan trachten wij binnen één werkdag een waardebepaling te kunnen geven. Bij het opstellen van de waardebepaling is het van belang of het pand vrij van huur is of in verhuurde staat verkeert. Een pand vrij van huur wordt voornamelijk getaxeerd op de staat van onderhoud en de ligging, maar ook eventuele servicekosten en het type energielabel is van belang. Benieuwd naar ons aanbod? Laat uw gegevens achter.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod