4.5/5

Bedrijfspand in Rijswijk te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfspand in Rijswijk te koop gezet of overweegt u het pand in de verkoop te zetten? U kunt direct een aanbod ontvangen van Brownlake. Brownlake is als landelijk opererende vastgoedmaatschappij gespecialiseerd in de aankoop van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsvastgoed. Wij fungeren tevens als eindbelegger en kunnen u te alle tijde het beste aanbod op de markt geven. Van kantoorpanden, bedrijfshallen, logistiek vastgoed of hotels, Brownlake heeft een divers portfolio en is altijd op zoek naar nieuwe toevoegingen.

Waarom kiezen voor Brownlake?

Ongeacht het type bedrijfspand dat u wenst te verkopen, bent u verzekerd van uitstekende verkoopvoorwaarden en een soepel verkooptraject. Wij kunnen in alle gevallen het beste aanbod brengen op uw pand en zijn flexibel in verkoopvoorwaarden zoals oplevering of inboedel. Al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed hebben Brownlake al gevonden als betrouwbare verkooppartner. Van een bezichtiging van een pand, tot het uitbrengen van biedingen. Brownlake verzorgt het gehele verkoopproces en laat keer op keer een succesvolle verkoop zien.

Taxeren van uw bedrijfspand te koop in Rijswijk

Na uw aanvraag neemt een taxateur van Brownlake spoedig contact met u op. We bespreken graag de pandgegevens en streven naar een waardebepaling binnen één werkdag. Brownlake taxeert uw pand op een verscheiden aantal factoren. U kunt uw pand zowel verhuurd als onverhuurd aanbieden en op basis daarvan hebben wij een tal aan taxatiepunten. Zo is de onderhoudsstaat van het pand altijd van belang, maar ook de ligging en bijvoorbeeld het huidige energielabel. Daarnaast wordt bij de verkoop van een bedrijfspand in verhuurde staat tevens de kale huur, expiratiedatum van de huurovereenkomst en het type huurder meegenomen.

Ontvang vrijblijvend een aanbod op elk type bedrijfsmatig vastgoed

Staat uw bedrijfspand op bedrijventerrein Plaspoelpolder, Hoornwijck, Broekpolder of De Comphaan te koop of wilt u in deze regio of elders een pand te koop zetten? Bij Brownlake kunt u direct een aanbod op het betreffende pand ontvangen. Ons aanbod is vrij van zowel financierings als bouwtechnische keuring. We kunnen de verkoop van uw pand dus op zeer korte termijn realiseren. Bijkomend voordeel van een directe verkoop aan Brownlake is dat u geen enkele kosten maakt. Een verkoop via ons is namelijk geheel kosteloos.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod