4.5/5

Bedrijfspand in Ridderkerk te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfspand in Ridderkerk te koop en ziet u graag een vlotte verkoop? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij waaraan u direct uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. U kunt uw bedrijfsvastgoed zowel leegstaand als verhuurd aanbieden voor een vrijblijvend aanbod. Aangezien wij als eindbelegger opereren, hebben wij een langetermijnvisie en bent u verzekerd van het beste bod op uw pand. Het betreffende pand kan in alle staten van onderhoud verkeren. Van een geheel bedrijfspand met meerdere gebruiksdoelen tot de verkoop van winkelpanden, logistiek vastgoed, transformatieobjecten of kantoorpanden. In elke situatie bent u verzekerd van een vrijblijvend aanbod. 

Waarom uw bedrijfspand te koop in Ridderkerk verkopen aan Brownlake?

Als beleggingsmaatschappij weten wij dat naast het beste aanbod een soepele verkoop met een betrouwbare aankoper evenmin van belang is. Zo hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake al gevonden door onze transparante en hands-on werkwijze. We zijn tevens flexibel in onze uitstekende verkoopvoorwaarden en bieden een vlot verkooptraject, ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen. Van een opname van een pand, tot de overdracht bij de notaris. Brownlake verzorgt het gehele verkooptraject en is pas tevreden met een succesvolle verkoop.

Waarde van uw bedrijfspand bepalen

Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfspand te koop in Ridderkerk? U kunt geheel vrijblijvend en kosteloos een vrijblijvende waardebepaling ontvangen. Door onze lokale marktkennis en bewezen trackrecord hebben wij al vele panden succesvol getaxeerd. We kunnen u daarom in de meeste gevallen al binnen één werkdag voorzien van een aanbod. In elke situatie bekijken we de onderhoudsstaat en de ligging van het pand. Daarnaast bekijken we bij een verhuurd pand tevens de huur, einddatum van het huurcontract en het type huurder.  

Altijd een bod op uw bedrijfspand te koop in Ridderkerk 

Zo ook op uw bedrijfspand gevestigd op bedrijventerrein Cornelisland, Boelewerf of Donkersloot-Noord en Zuid, kunt u altijd een aanbod van Brownlake ontvangen. U kunt uw bedrijfsvastgoed in alle staten van onderhoud aanbieden in zowel verhuurde als onverhuurd staat. Brownlake brengt te allen tijde een bod uit zonder enig voorbehoud van financiering en daardoor heeft u direct zekerheid. Een aanvraag kunt u eenvoudig doen middels ons contactformulier of u kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod