4.5/5

Bedrijfspand in Purmerend te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfspand in Purmerend te koop gezet, maar tot op heden nog niet de juiste koper kunnen vinden? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij waaraan u uw bedrijfsmatig vastgoed, zonder tussenkomst van derden, kunt verkopen. U bent te allen tijde verzekerd van het beste aanbod en een vlot verkooptraject, zonder onzekerheden. Van een bedrijfspand met meerdere doeleinden tot kantoorpanden, logistiek vastgoed of bedrijfshallen. Brownlake doet graag een vrijblijvend aanbod.

Kies voor Brownlake

Ongeacht het type bedrijfs onroerend goed dat u wenst te verkopen, bent u bij Brownlake te alle tijd verzekerd van het beste aanbod, uitstekende verkoopvoorwaarden en vlot verkooptraject. Zo ook in Purmerend zijn wij actief en staan we klaar voor een bezichtiging of een opname. Met onze hands-on mentaliteit kunnen wij zeer snel schakelen in het gehele verkoopproces. Bij Brownlake kunt u rekenen op een compleet verzorgd verkooptraject dat begint bij een aanvraag en eindigt met de succesvolle verkoop van uw bedrijfsvastgoed.

Gegarandeerd aanbod op elk type bedrijfsvastgoed

Bij Brownlake bent u verzekerd van het beste aanbod op uw bedrijfspand gevestigd te Baanstee West of Noord, De Koog, Insulinde of elders in Purmerend. Als beleggingsmaatschappij fungeren wij tevens als eindbelegger en beschikken daarom over een lange beleggingshorizon. U bent dus verzekerd van het beste bod op de markt, ongeacht marktcondities. Wat voor type bedrijfspand u ook wenst te verkopen, Brownlake bekijkt de mogelijkheden en komt met een vrijblijvend aanbod. Ons aanbod is tevens in alle gevallen vrij van financiering, omdat wij u vastgoed direct uit eigen middelen kunnen afnemen. U hoeft dus geen langdurig verkooptraject in te gaan en daarnaast betaalt u geen bijkomende kosten zoals makelaars- en notariskosten.      

Uw bedrijfspand te koop in Purmerend taxeren

U kunt uw bedrijfspand te koop in Purmerend zowel verhuurd als onverhuurd aanbieden. Onze taxateurs kunnen uw pand aan de hand van een tal aan factoren taxeren. Zo is de staat van onderhoud in alle gevallen van belang, maar ook de ligging van het pand en het type energielabel wordt meegenomen in de taxatie. Bij een verhuurd pand bekijken wij tevens de kale huur, het type huurder en de expiratiedatum van het huurcontract.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod