4.5/5

Bedrijfspand in Pijnacker-Nootdorp te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand in Pijnacker-Nootdorp te koop gezet? U kunt direct een aanbod ontvangen van Brownlake. Brownlake is een landelijk opererende beleggingsorganisatie waaraan u elk type bedrijfsvastgoed in diverse onderhoudsstaten kunt verkopen. Als eindbelegger beschikken wij over een lange beleggingshorizon. Daardoor kunnen wij ongeacht conjunctuurschommelingen het beste aanbod geven. Van bedrijfshallen, kantoorpanden of logistiek vastgoed tot de verkoop van loodsen of woonwinkelpanden. Brownlake heeft een uitgebreid portfolio en kan in elke situatie een aanbod geven. 

Waarom kiezen voor Brownlake? 

Vele verkopers van bedrijfs onroerend goed kiezen voor Brownlake vanwege de flexibiliteit en uitstekende verkoopvoorwaarden. Daarnaast verzekeren we verkopers van een uitstekend aanbod in elke markt. Zo ook in Pijnacker-Nootdorp hebben wij al vele aankopen mogen realiseren. Door onze expertise hebben wij het vermogen om snel te kunnen handelen in het gehele verkoopproces. Van een bezichtiging van een pand, tot het uitbrengen van een bod. U kunt rekenen op de expertise van Brownlake. 

Een aanbod op elk type bedrijfspand te koop in Pijnacker-Nootdorp

Bij Brownlake kunt u geheel kosteloos een vrijblijvend aanbod krijgen op uw bedrijfspand op Boezem Oost of West, Heron, Oostambacht en uiteraard ook elders in Pijnacker-Nootdorp. Zo bent u in alle gevallen verzekerd van het beste aanbod op de markt en een vlotte verkoop bij akkoord. Er zijn geen onzekerheden als u kiest voor een verkoop via Brownlake. Wij kunnen u te allen tijde een aanbod zonder enig financieringsvoorbehoud of bouwtechnische keuring geven. Uw pand wordt dus direct uit eigen middelen aangekocht. Dat scheelt u veel tijd, maar ook geld. U kunt namelijk flink besparen op bijkomende kostenposten zoals een courtage, een vast tarief of een andere provisie die u elders wel moet afdragen. 

Taxeren van uw bedrijfspand

Een aanvraag via Brownlake is eenvoudig en vlot. Middels het contactformulier kunt u een aanvraag doen en u ontvangt in de meeste gevallen binnen één werkdag al een vrijblijvende waardebepaling. We beoordelen uw pand op onderhoudsstaat, de ligging, grond, maar ook type energielabel. Bij een pand in verhuurde staat bekijken we tevens de kale huur, type huurder en de expiratiedatum van de huurdersovereenkomst. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Neem contact op via 085 401 3900 of stuur een e-mail naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod