4.5/5

Bedrijfspand in Overbetuwe te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfspand te koop in Overbetuwe? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij waaraan u uw bedrijfsvastgoed direct kunt verkopen. Wij bieden u te allen tijde een marktconform bod en verzorgen het gehele verkooptraject van aanvraag tot de overdracht bij de notaris. U kunt uw bedrijfsmatig vastgoed in alle staten van onderhoud aanbieden. Bij Brownlake kijken we naar de mogelijkheden en kunnen u een vrijblijvende waardebepaling binnen één werkdag garanderen. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal, horecapand, loods of woonwinkelpand? U kunt vrijblijvend en geheel kosteloos een aanbod ontvangen. 

Waarom uw bedrijfspand te koop in Overbetuwe verkopen aan Brownlake?

Als vastgoedmaatschappij garanderen wij het beste aanbod op uw pand, uitstekende verkoopvoorwaarden en een zorgeloos verkooptraject, ongeacht het type vastgoed dat u wenst te verkopen. Zo ook in de Overbetuwe kunt u bij Brownlake terecht voor een vlotte verkoop. Van een opname van een pand, tot het uitbrengen van een bod. Met onze hands-on mentaliteit kunnen wij snel schakelen in het gehele verkoopproces. Bij Brownlake ontzorgen wij het gehele verkooptraject van A tot Z. 

Een aanbod op elk type bedrijfsvastgoed

Als u een bedrijfspand te koop heeft staan op De Merm, Spoorallee of De Aam, dan zijn wij zeer geïnteresseerd in een overname. We kunnen uw bedrijfsmatig vastgoed namelijk direct uit eigen middelen aankopen. U bent dus in alle gevallen verzekerd van een financieringsvrij aanbod en daardoor bieden wij u direct zekerheid. Bijkomend voordeel is dat u flink kunt besparen op bijkomende kostenposten zoals een vast tarief of een courtage, maar op notariskosten. Een verkoop via Brownlake is namelijk geheel kosteloos. Daarnaast zijn wij flexibel in opleveringsdatum en alle overige verkoopvoorwaarden. 

Vrijblijvende waardebepaling 

Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfsmatig vastgoed in Overbetuwe? U kunt vrijblijvend een waardebepaling ontvangen van Brownlake. Met onze lokale marktkennis en expertise kunnen wij het betreffende pand op zeer korte termijn taxeren. Zo kijken wij in alle gevallen naar de onderhoudsstaat en de ligging, maar ook het type energielabel en eventuele servicekosten. Daarnaast bekijken we bij een pand in verhuurde staat tevens de huur, type huurder en de einddatum van het huurcontract.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod