4.5/5

Bedrijfspand in Oss te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfspand in Oss te koop gezet, maar tot op heden nog geen koper kunnen vinden? Brownlake een landelijk opererende investeerder waaraan u direct uw bedrijfsmatig vastgoed in alle staten van onderhoud kunt verkopen. We zijn gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurd als leegstaand bedrijfsvastgoed. Van bedrijfshallen, zorgvastgoed of transformatieobjecten tot de verkoop van logistiek vastgoed of kantoorpanden. Brownlake brengt in iedere situatie een vrijblijvend bod uit.

Waarom kiezen voor Brownlake?

Ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen, bent u verzekerd van het beste bod, uitstekende verkoopvoorwaarden en soepele verkoop in elke situatie. Zo ook in Oss hebben wij al vele aankopen mogen realiseren. Van een opname van een pand, tot het uitbrengen van een bod. Met onze hands-on mentaliteit kunnen wij snel schakelen in het gehele verkoopproces en ontzorgen we het verkooptraject vanaf het eerste contact tot de overdracht bij de notaris. 

Gegarandeerd een bod op elk type bedrijfsvastgoed

Bij Brownlake zijn we geïnteresseerd in de overname van zeer divers bedrijfsvastgoed. We bekijken in alle gevallen de mogelijkheden en zo kan zijn dat we na aankoop een renovatie of transformatie realiseren. Zo ook op uw bedrijfspand te koop op bedrijventerrein Danenhoef, De Geer, De Koepel of elders in Oss, bent u verzekerd van een uitstekend aanbod en een zorgeloze verkoop. Ongeacht de staat van onderhoud, brengt Brownlake een bod uit zonder enig financieringsvoorbehoud of bouwtechnische keuring. Wij bieden u dus direct zekerheid en een bijkomend voordeel is dat u geen enkele kosten maakt. 

Uw bedrijfspand te koop in Oss taxeren 

Bij het opstellen van de waardebepaling is het van belang of uw bedrijfspand vrij van huur of in een verhuurde staat verkeert. Voor beide situaties kunt u een vrijblijvend aanbod ontvangen, maar taxeren wij wel verschillend. Bij een bedrijfspand vrij van huur bekijken we voornamelijk de staat van onderhoud en de ligging van het pand. Daarnaast bekijken we ook het type energielabel, grond en eventuele servicekosten. De kale huur, type huurder en de einddatum van de huurovereenkomst zijn bij een pand in verhuurde staat tevens van belang.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod