4.5/5

Bedrijfspand in Oosterhout te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand in Oosterhout te koop? Brownlake doet graag een aanbod. Als landelijk opererende beleggingsmaatschappij zijn wij gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurd als leegstaand bedrijfsvastgoed. Als eindbelegger beschikken wij over een lange beleggingshorizon en daardoor kunnen wij u een uitstekend aanbod garanderen. Wat voor type bedrijfspand u ook wenst te verkopen, Brownlake brengt graag een vrijblijvend aanbod uit en verzorgt het gehele verkoopproces van aanvraag tot overdracht. 

Waarom Brownlake?

Vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kozen voor Brownlake, omdat wij ongeacht marktcondities het beste aanbod kunnen garanderen. Naast een uitstekend aanbod bieden wij te allen tijde een soepel verkooptraject waarbij de gemaakte afspraken centraal staan. Zo ook in Oosterhout, hebben wij al vele verkopen mogen realiseren. Door onze expertise en lokale marktkennis kunnen wij vlot zorgen voor een opname, een taxatie en een aanbod. We verzorgen het gehele verkooptraject en zien niets liever dan een succesvolle verkoop.

Een bod op elk type bedrijfspand te koop in Oosterhout

Zo ook op bedrijventerrein Beneluxweg-Zuid, Everdenberg-Oost, Statendam of de verschillende terreinen van Weststad, is Brownlake actief. Als u daar of elders in Oosterhout een bedrijfspand wilt verkopen, doet Brownlake graag een bod. Ongeacht het type bedrijfsvastgoed of de staat van onderhoud, bekijken wij altijd de mogelijkheden. Zo is ons aanbod te alle tijde zonder enig voorbehoud van financiering. We kunnen uw pand dus in alle gevallen aankopen uit eigen middelen. Dat geeft u direct zekerheid en daarnaast hoeft u geen langdurig verkooptraject in te gaan met meerdere bezichtigingen en biedingen. Daarnaast is Brownlake flexibel omtrent leveringsdatum en hoeft u geen makelaarskosten af te dragen.

Taxatie van uw bedrijfsvastgoed

Bent u benieuwd naar een taxatie van uw bedrijfspand te koop in Oosterhout? Brownlake tracht binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling te geven. Een aanvraag is geheel kosteloos en verplicht tot niets. De aanvraag is tevens eenvoudig en laagdrempelig. U kunt uw gegevens achterlaten middels ons contactformulier, zodat een taxateur van Brownlake aan de slag kan gaan met de waardering. Zo bekijken wij in alle gevallen de staat van onderhoud en de ligging van het pand. Daarnaast wordt indien van toepassing ook de kale huur, expiratiedatum van het huurcontract en het type huurder meegenomen.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod