4.5/5

Bedrijfspand in Noordoostpolder te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfspand in Noordoostpolder te koop en heeft u tot op heden nog geen koper kunnen vinden? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij die gespecialiseerd is in de aankoop van zowel verhuurde als leegstaande bedrijfspanden. Aangezien wij als eindbelegger opereren beschikken wij over een langetermijnvisie en bent u verzekerd van het beste bod op elk type bedrijfsvastgoed. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van kantoorpanden, winkelpanden, logistiek vastgoed en/of bedrijfshallen in elke staat van onderhoud en wij verzekeren in alle gevallen een soepel verkooptraject.

Waarom uw bedrijfspand verkopen aan Brownlake?

Als investeringsmaatschappij garanderen wij u het beste aanbod op de markt, uitstekende verkoopvoorwaarden en een soepel verkooptraject, ongeacht het type bedrijfsmatig vastgoed dat u wenst te verkopen. Zo ook in de Noordoostpolder hebben wij al aankopen mogen realiseren. Van het bezichtigen van een pand, tot het uitbrengen van bieden. Met onze hands-on mentaliteit kunnen wij snel schakelen in het gehele verkoopproces. We ontzorgen het gehele verkoopproces tot aan de overdracht bij de notaris. Zo zijn beide partijen verzekerd van een succesvolle verkoop. 

Brownlake doet een bod op elk type bedrijfspand te koop in Noordoostpolder

Zo ook op bedrijventerrein De Munt, Marknesse of Espel zijn wij actief op zoek naar een nieuwe toevoeging op onze eigen vastgoedportfolio. Ongeacht het type bedrijfsvastgoed en de staat van onderhoud, bent u verzekerd van het beste aanbod op de markt. Ons aanbod is te allen tijde vrij van financiering en een bouwkundige keuring is tevens geen onderdeel van onze taxatie. Dat scheelt u uiteraard tijd, maar ook geld. Zo hoeft u geen enkele kosten zoals een courtage, vast tarief of andere provisie af te dragen. U bespaart dus een flink bedrag als u kiest voor een verkoop via Brownlake.  

Vrijblijvende waardebepaling

Bent u benieuwd naar welk aanbod Brownlake kan uitbrengen op uw bedrijfspand te koop in Noordoostpolder? U kunt geheel kosteloos een vrijblijvende waardebepaling ontvangen. Mede door onze lokale marktkennis en gerealiseerde aankopen, kunnen wij uw bedrijfspand vlot taxeren. Daarbij bekijken we in alle gevallen de staat van onderhoud en de ligging van het pand, maar ook de grond en het huidige energielabel. Daarnaast bekijken we bij bedrijfsvastgoed in verhuurde staat tevens de kale huur, type huurder en uiteraard de einddatum van het huurcontract bij het opstellen van de waardebepaling.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod