4.5/5

Bedrijfspand in Nissewaard te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct een aanbod op uw bedrijfspand te koop in Nissewaard? Brownlake garandeert het beste bod op de markt. Als landelijk opererende beleggingsmaatschappij realiseren wij wekelijks aankopen van divers bedrijfsvastgoed. Zo zijn wij landelijk actief en gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurde als leegstaande bedrijfspanden. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshallen, horecapanden, logistiek vastgoed of loodsen? We kunnen u binnen één werkdag een waardebepaling geven. 

Verkoop via Brownlake 

Met ons trackrecord, kennis en ervaring bieden wij verkopers van bedrijfsmatig vastgoed een vlot verkooptraject en gegarandeerd het beste bod op de markt. Zo ook in Nissewaard kunnen wij met onze lokale marktkennis uw bedrijfsmatig vastgoed vlot taxeren en de verkoop op korte termijn realiseren. Brownlake verzorgt te allen tijde het gehele verkooptraject van aanvraag tot de overdracht bij notaris. We zien niets liever dan de succesvolle verkoop van uw bedrijfsmatig vastgoed.

Een aanbod op elk type bedrijfspand te koop in Nissewaard

Of u nu een bedrijfspand heeft staan op Halfweg I t/m IV, Molenwatering, Schenkel of Haven Noord. Brownlake kan uw pand direct uit eigen middelen aankopen. Ongeacht het type bedrijfsvastgoed of de staat van onderhoud, bent u verzekerd van een marktconform bod en een vlot verkooptraject. We bekijken altijd de mogelijkheden van het betreffende pand en zorgen voor een renovatie of transformatie voor verhuur of andere doeleinden na aankoop. Het aanbod dat wij uitbrengen is vrij van financiering en is vrij van een bouwtechnische keuring. 

Taxatie van uw bedrijfsmatig vastgoed 

De taxatie van uw bedrijfspand kunnen wij dankzij onze lokale marktkennis in vele gevallen zeer vlot uitvoeren. Zo wordt altijd gekeken naar de staat van onderhoud, de ligging van het pand, maar ook het type energielabel. Daarnaast wordt bij een pand in verhuurde staat ook de huur, expiratiedatum van de huurdersovereenkomst en het type huurder meegenomen in de berekening. Wij trachten in alle gevallen een waardebepaling binnen één werkdag te kunnen geven. Bent u benieuwd naar ons aanbod op uw bedrijfspand te koop in Nissewaard? We zijn dagelijks bereikbaar via het telefoonnummer 085 401 3900 of laat uw gegevens achter zodat een taxateur van Brownlake spoedig contact met u kunt opnemen

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod