4.5/5

Bedrijfspand in Nijmegen te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfspand te koop in Nijmegen? Brownlake brengt graag een bod uit. Als gespecialiseerd aankoper van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsvastgoed, bent u verzekerd van een vlot verkooptraject. Wij fungeren tevens als eindbelegger en beschikken over een lange beleggingshorizon. Daarom kunnen wij u in alle gevallen het beste aanbod op de markt geven. Van de verkoop van kantoorpanden, bedrijfshallen of logistiek vastgoed tot de overname van buitenterreinen of transformatie objecten. Brownlake verzekert u te allen tijde van een vrijblijvend aanbod. 

Kies voor een verkoop via Brownlake

Met onze uitstekende verkoopvoorwaarden, ons aanbod en flexibiliteit kozen al veel verkopers van bedrijfsmatig vastgoed voor Brownlake. Zo ook in Nijmegen garanderen wij een soepel verkooptraject en schakelen wij snel in het gehele proces met onze hands-on mentaliteit. Of het nu gaat om een bezichtiging van een bedrijfspand of het uitbrengen van een bod. Met onze lokale marktkennis garanderen we een ontzorgd verkooptraject. 

Het beste bod op uw bedrijfspand te koop in Nijmegen

Heeft u een bedrijfspand te koop staan op bedrijventerrein West-Kanaaldijk, Laarakker, Waalsprong of elders in Nijmegen en wenst u een vlot verkooptraject, zonder onzekerheden? Brownlake garandeert het beste aanbod zonder financieringsvoorbehoud of bouwtechnische keuring. Als gespecialiseerd aankoper van bedrijfsmatig vastgoed, kunnen wij u te allen tijde een vlot verkooptraject garanderen. U bespaart ook nog eens flink op bijkomende kostenposten zoals makelaars- en notariskosten. Bij Brownlake heeft u direct een koper. U hoeft dus geen langdurig verkooptraject in te gaan met meerdere bezichtigingen en biedingen. 

Waarderen van uw bedrijfsmatig vastgoed

Om uw bedrijfsmatig vastgoed zo goed mogelijk te taxeren, controleert Brownlake uw pand op een tal aan factoren. U kunt vastgoed zowel verhuurd als onverhuurd aanbieden en in beide gevallen kunnen wij binnen één werkdag een waardebepaling geven. We bekijken te allen tijde de staat van onderhoud, maar ook de ligging van het pand. Daarnaast bekijken we bij een pand in verhuurde staat tevens de kale huur, eventuele servicekosten, type huurder en de expiratiedatum van de huurovereenkomst. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfspand te koop in Nijmegen? Laat uw gegevens achter of neem direct contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod