4.5/5

Bedrijfspand in Nieuwegein te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct het beste aanbod op uw bedrijfspand te koop in Nieuwegein? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij waaraan u uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Wij kunnen elk type bedrijfsmatig vastgoed in alle onderhoudsstaten, zonder tussenkomst van derden overnemen. Als gespecialiseerd aankoper van zowel verhuurd als onverhuurd bedrijfsvastgoed, verzekeren wij u van een soepel verkooptraject. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal, woonwinkelpand, loods of ander type vastgoed? Neem contact op met Brownlake.

Waarom kiezen voor Brownlake? 

Veel verkopers van bedrijfsvastgoed kiezen voor Brownlake vanwege onze uitstekende verkoopvoorwaarden en ons vlot verkooptraject waarbij u veel flexibiliteit kunt verwachten. Zo ook in Nieuwegein verzekeren u van het beste aanbod en een soepele verkoop waarbij afspraken te allen tijde worden nagekomen. Wij kunnen snel schakelen in het gehele proces. Van een opname van een bedrijfspand, tot het uitbrengen van een bod. Bij akkoord op ons voorstel, bent u verzekerd van een complete ontzorging tot aan de overdracht bij de notaris. 

Een bod op elk type bedrijfspand te koop in Nieuwegein

Overweegt u een bedrijfspand te verkopen of staat uw pand al te koop op bedrijventerrein Het Klooster, Plettenburg, De Wiers of elders in Nieuwegein? Brownlake brengt graag een aanbod uit. Wij zijn zeer actief in deze regio en bieden u te allen tijde een vlot verkooptraject, zonder onzekerheden. Brownlake brengt in alle gevallen een bod uit zonder enig voorbehoud van financiering en/of bouwtechnische keuring. Daarnaast is een verkoop via ons geheel kosteloos. Er zijn dus bijkomende kosten zoals een courtage, provisie, notariskosten of andere makelaarskosten. 

Waarderen van uw bedrijfsvastgoed

Uw bedrijfsmatig vastgoed wordt gewaardeerd op een verscheiden aantal factoren. Zo bekijken wij in alle gevallen de onderhoudsstaat en de ligging van het pand. U kunt uw pand zowel verhuurd als onverhuurd aanbieden. Bij een pand in verhuurde staat wordt tevens gekeken naar de kale huur, type huurder en de einddatum van de huurovereenkomst. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfspand te koop in Nieuwegein? Laat dan uw gegevens achter of neem contact op tijdens kantooruren.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod