4.5/5

Bedrijfspand in Midden-Groningen te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand te koop staan in Midden-Groningen en wenst u een vlot en zeker verkooptraject? Brownlake geeft u gegarandeerd het beste aanbod en verzekert u van een snel verkooptraject. U kunt bij Brownlake terecht voor de verkoop van zowel leegstaand als verhuurd of onverhuurd bedrijfsvastgoed in alle staten van onderhoud. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van kantoorpanden, zorgvastgoed, transformatieobjecten of zelfs hotels. Wat voor type bedrijfsvastgoed u ook wenst te verkopen, Brownlake brengt een vrijblijvend aanbod uit.

Kies voor Brownlake

Zo ook in Midden-Groningen kozen al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed voor Brownlake. Wij bieden een vlot verkooptraject waarbij u verzekerd bent van het beste aanbod. Als landelijk opererende vastgoedmaatschappij realiseren wij wekelijks aankopen van divers bedrijfsvastgoed. Met onze hands-on mentaliteit kunnen wij zeer snel schakelen in het gehele verkoopproces. Van een bezichtiging van een pand tot het uitbrengen van een bod. U kunt rekenen op een vlot verkooptraject waarbij de gemaakte afspraken te allen tijde worden nagekomen. We zijn pas tevreden met een succesvolle verkoop. 

Ontvang een bod op elk type bedrijfsmatig vastgoed

Midden-Groningen kent veel bedrijventerreinen en is constant in ontwikkeling. Als vastgoedmaatschappij zijn wij zeer geïnteresseerd in de aankoop van zowel verhuurde als onverhuurde bedrijfspanden in deze regio. Zo bieden wij te allen tijde een financieringsvrij bod zonder bouwtechnische keuring. We bekijken het potentieel en zorgen na aankoop eventueel voor renovatie of een transformatie. Ongeacht het type bedrijfspand en de staat van onderhoud kunt een vrijblijvend aanbod ontvangen. Wij bieden u direct zekerheid en de verkoop van uw bedrijfspand op zeer korte termijn worden gerealiseerd. 

Uw bedrijfspand te koop in Midden-Groningen taxeren

Om uw bedrijfspand zo spoedig mogelijk te taxeren, neemt een taxateur van Brownlake zo snel mogelijk contact met u op. We bespreken graag de pandgegevens en komen zo tot een aantrekkelijk aanbod. We taxeren uw bedrijfspand op basis van een tal aan factoren. Zo bekijken we in alle gevallen de onderhoudsstaat en de ligging van het pand, maar ook het type energielabel. Wij streven naar een waardebepaling binnen één werkdag.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod